Steam Crew 2 iadesini yapmıyor

EnesPolatdemir

Decapat
1 hafta önce bir hata yapıp Steam cüzdanımdaki parayla Crew 2 aldım, kredi kartı falan değil Steam cüzdan bakiyemle. Gününde iade etmeme rağmen 10 gündür iade etmediler. 4 iade talebi gönderdim, tık yok. Oyunu 30dk oynadım bilgisayarım maalesef yetmedi çamur grafiklerle bile. Bu sebeple iade talebi oluşturuyorum ama nafile. 14 gün dolacak, ne yapmalıyım?

Sık sık iade talebini çekip gönderirsen öncelik sıran düşer. Gönderip bekleyin. 2 hafta dolmadan göndermişsiniz, gönderdiğiniz gün referans alınarak işlem yapılır.

Yakın zamanda hesabınızda şifre, telefon numarası veya e-posta değişikliği gerçekleştirdiniz mi?
Hayır.
Sık sık iade talebini çekip gönderirsen öncelik sıran düşer. Gönderip bekleyin. 2 hafta dolmadan göndermişsiniz, gönderdiğiniz gün referans alınarak işlem yapılır.
Bazıları steam desteğe ticket at demişti yapmalı mıyım? yapmalıysam nasıl yapacağım? açıklarsan iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı