Steam CS 1.6 Zombie Escape Ping Sorunu

Urabe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar steam indirimlerinden CS 1.6 aldım zombie escape oynuyordum. Aranızda belki bilen bilir bilmeyenler içinde CS 1.6'da farklı bir oyun modu diye tabir edeyim. Her neyse ilk hafta her şey normal güzel ama son 3 günden beri bir şeyler olmaya başladı sürekli aynı sunucuya giriyorum sunucuda Türkiyede yani bütün oyuncular gibi benim pingim de 20 - 80 arası dediğim gibi bu son 3 günde birden pingim 300 den aşşağı inmez oldu, sunucuya bakıyorum. Sadece benim pingim öyle diğer oyunlara giriyorum pingim 30 - 80 arası ama CS 1.6 girdiğimde bide üstelik Türk sunucusunda pingim 300 den aşşağı inmez oldu speed test baktım her şey normal gözüküyor.

Altta mavi dikdörtgen içine aldığım kişi benim gördüğünüz gibi diğer herkes 50 60 ping alırken ben 1000 ping alıyorum.

20171125122518_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. İnterneti kullanan uygulama varsa kapatın.
Sunucu CS Durağı barınan bir sunucu genel olarak kalitesiz sunucu sağlayan bir hostingdir. Diğer hostinglerin sunucu listesinden Zombi sunucu bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı