Steam CS:GO envanter önerisi

Şubata kadar 500 TL'yi bekletmek yerine bir yatırım yapsak iyiydi ama bulamadım ne alacağımı.

Şu dikkatimi çekti, bunun fiyatı neden bir sene geçmesine rağmen 3 tl ? bizimki de böyle olmasın :dEki Görüntüle 1239388
O zaman 500 TL ile de kapsül al fiyatlar zarar ettirmez, şubat ayı geldiği zaman onları satarsın 500 TL'den daha fazla para olur ve onla Katowice yatırımı yaparsın.

O zaman 500 TL ile de kapsül al fiyatlar zarar ettirmez, şubat ayı geldiği zaman onları satarsın 500 TL'den daha fazla para olur ve onla katowice yatırımı yaparsın.

Tamamdır adamsın.
O zaman 500 TL ile de kapsül al fiyatlar zarar ettirmez, şubat ayı geldiği zaman onları satarsın 500 TL'den daha fazla para olur ve onla Katowice yatırımı yaparsın.
söylediğin tarih geldi dostum az çok para kazandık şimdi ne yapalım dersin
Bak şuan çok iyi bir fırsat var. Sadece 2 ay gibi beklemen lazım. Fırsatımız şu: Bunlar csgo pazarında şuan 3.40 tl. Ben 2 tl den aldım biraz beklersen fiyatı yükseliyor. 10tl idi. Bundan alırsan 100 tane 340tl eder. satarsan 10 tl ye 1000tl eder çok müthiş bir kar yaparsın.Eki Görüntüle 1238874
Dostum sattın mı sen :d ?
Ben bir delilik yaptım kapsüller eninde sonunda kalkacak ve aşırı kar getirecek arkadaşla 1500 tane aldık bakalım durum ne olacak.
Umarım iyi kar bırakmıştır..

Son düzenleme:
Nasıl yani ne yaptın sen :D ?
zxc.png

3 tl den aldığımı düşünürsek :D

Selamünaleyküm. CS envanterimi satıp ucuz fiyatlı kasa bulayım ve bir sürü satın alayım dedim. Sizce mantıklı mı? Önereceğiniz kasa veya skin varsa söylerseniz sevinirim. Almayı düşündüğüm kasa bu, sebebi de çok yüksek fiyatlardan düştü. Elbet yine yükselir ve eski fiyatlarını görür diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1238868

Bu kasanın fiyatının yükseleceğini pek sanmıyorum ilk çıktığında her kasanın fiyatı yüksek oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı