izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.913 Çözümler 26 Yer Adana 12 Ağustos 2023 #21 enes9858 dedi: Ya kankam ya ortada kaldım biri olmaz biri olur diyor ben en iyisi riske ATM'im yatırım 5$ Genişletmek için tıkla... Sen takas değil de başka bir şey diyormuşsun gibi geldi bana.
enes9858 dedi: Ya kankam ya ortada kaldım biri olmaz biri olur diyor ben en iyisi riske ATM'im yatırım 5$ Genişletmek için tıkla... Sen takas değil de başka bir şey diyormuşsun gibi geldi bana.
E enes9858 Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #22 izoo dedi: Sen takas değil de başka bir şey diyormuşsun gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ya csgo itemini main hesaba takas olarak atmak istiyom 5$ yatırmadan onu diyom millet takas yapılmaz diyor.
izoo dedi: Sen takas değil de başka bir şey diyormuşsun gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ya csgo itemini main hesaba takas olarak atmak istiyom 5$ yatırmadan onu diyom millet takas yapılmaz diyor.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.913 Çözümler 26 Yer Adana 12 Ağustos 2023 #23 enes9858 dedi: Ya CS:GO itemini main hesaba takas olarak atmak istiyorum 5$ yatırmadan onu diyorum millet takas yapılmaz diyor. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor dostum takas atmayı deneyerek görebilirsin atıldığını.
enes9858 dedi: Ya CS:GO itemini main hesaba takas olarak atmak istiyorum 5$ yatırmadan onu diyorum millet takas yapılmaz diyor. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor dostum takas atmayı deneyerek görebilirsin atıldığını.
E enes9858 Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #24 izoo dedi: Yapılır hocam kısıtlaması olan onlarca kişiyle takas yaptım kendimde yaptım. Genişletmek için tıkla... Knkm takas yapılıyormuş 5$ yatırmadan millete rica ediyorum bilip bilmeden cevap vermeyiniz saygılar.... Bunu gören arkadaş 5$ yatırmadan takas yapabilirsin ...
izoo dedi: Yapılır hocam kısıtlaması olan onlarca kişiyle takas yaptım kendimde yaptım. Genişletmek için tıkla... Knkm takas yapılıyormuş 5$ yatırmadan millete rica ediyorum bilip bilmeden cevap vermeyiniz saygılar.... Bunu gören arkadaş 5$ yatırmadan takas yapabilirsin ...
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.913 Çözümler 26 Yer Adana 12 Ağustos 2023 #25 enes9858 dedi: Knkm takas yapılıyormuş 5$ yatırmadan millete rica ediyorum bilip bilmeden cevap vermeyiniz saygılar... Bunu gören arkadaş 5$ yatırmadan takas yapabilirsin... Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretleyebilirsin konuyu.
enes9858 dedi: Knkm takas yapılıyormuş 5$ yatırmadan millete rica ediyorum bilip bilmeden cevap vermeyiniz saygılar... Bunu gören arkadaş 5$ yatırmadan takas yapabilirsin... Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretleyebilirsin konuyu.
E enes9858 Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #26 izoo dedi: Çözüldü olarak işaretleyebilirsin konuyu. Genişletmek için tıkla... Nereden
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.913 Çözümler 26 Yer Adana 13 Ağustos 2023 #27 enes9858 dedi: Nereden. Genişletmek için tıkla... Yanda tik çıkar oradan yapabilirsin.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 13 Ağustos 2023 #28 Ben yaptım nasıl yapılmıyor. Sadece guard aktifti. Yapılmıyor diyenler sallamış. enes9858 dedi: Ya CS:GO itemini main hesaba takas olarak atmak istiyorum 5$ yatırmadan onu diyorum millet takas yapılmaz diyor. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor. Bilmeden sallamışlar. Sadece guardının aktif olması lazım yoksa 15 gün beklersin.
Ben yaptım nasıl yapılmıyor. Sadece guard aktifti. Yapılmıyor diyenler sallamış. enes9858 dedi: Ya CS:GO itemini main hesaba takas olarak atmak istiyorum 5$ yatırmadan onu diyorum millet takas yapılmaz diyor. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor. Bilmeden sallamışlar. Sadece guardının aktif olması lazım yoksa 15 gün beklersin.
E enes9858 Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #29 stalist dedi: Ben yaptım nasıl yapılmıyor. Sadece guard aktifti. Yapılmıyor diyenler sallamış. Yapılıyor. Bilmeden sallamışlar. Sadece guardının aktif olması lazım yoksa 15 gün beklersin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapılmaz diyorlar bide bunları banlayacaksin insanlara yanlış bilgi veriyorlar. Sağolsun kendim deneyip görmüş oldum. izoo dedi: Yanda tik çıkar oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yokki
stalist dedi: Ben yaptım nasıl yapılmıyor. Sadece guard aktifti. Yapılmıyor diyenler sallamış. Yapılıyor. Bilmeden sallamışlar. Sadece guardının aktif olması lazım yoksa 15 gün beklersin. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapılmaz diyorlar bide bunları banlayacaksin insanlara yanlış bilgi veriyorlar. Sağolsun kendim deneyip görmüş oldum. izoo dedi: Yanda tik çıkar oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yokki
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.913 Çözümler 26 Yer Adana 13 Ağustos 2023 #30 enes9858 dedi: Aynen öyle yapılmaz diyorlar bir de bunları banlayacaksin insanlara yanlış bilgi veriyorlar. Sağ olsun kendim deneyip görmüş oldum. Yokki. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok kalsın.
enes9858 dedi: Aynen öyle yapılmaz diyorlar bir de bunları banlayacaksin insanlara yanlış bilgi veriyorlar. Sağ olsun kendim deneyip görmüş oldum. Yokki. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok kalsın.