Ya kankam ya ortada kaldım biri olmaz biri olur diyor ben en iyisi riske ATM'im yatırım 5$
Sen takas değil de başka bir şey diyormuşsun gibi geldi bana.
Ya kankam ya ortada kaldım biri olmaz biri olur diyor ben en iyisi riske ATM'im yatırım 5$
Ya csgo itemini main hesaba takas olarak atmak istiyom 5$ yatırmadan onu diyom millet takas yapılmaz diyor.Sen takas değil de başka bir şey diyormuşsun gibi geldi bana.
Ya CS:GO itemini main hesaba takas olarak atmak istiyorum 5$ yatırmadan onu diyorum millet takas yapılmaz diyor.
Knkm takas yapılıyormuş 5$ yatırmadan millete rica ediyorum bilip bilmeden cevap vermeyiniz saygılar.... Bunu gören arkadaş 5$ yatırmadan takas yapabilirsin ...Yapılır hocam kısıtlaması olan onlarca kişiyle takas yaptım kendimde yaptım.
Knkm takas yapılıyormuş 5$ yatırmadan millete rica ediyorum bilip bilmeden cevap vermeyiniz saygılar... Bunu gören arkadaş 5$ yatırmadan takas yapabilirsin...
NeredenÇözüldü olarak işaretleyebilirsin konuyu.
Nereden.
Ya CS:GO itemini main hesaba takas olarak atmak istiyorum 5$ yatırmadan onu diyorum millet takas yapılmaz diyor.
Aynen öyle yapılmaz diyorlar bide bunları banlayacaksin insanlara yanlış bilgi veriyorlar. Sağolsun kendim deneyip görmüş oldum.Ben yaptım nasıl yapılmıyor. Sadece guard aktifti.
Yapılmıyor diyenler sallamış.
Yapılıyor. Bilmeden sallamışlar. Sadece guardının aktif olması lazım yoksa 15 gün beklersin.
YokkiYanda tik çıkar oradan yapabilirsin.
Aynen öyle yapılmaz diyorlar bir de bunları banlayacaksin insanlara yanlış bilgi veriyorlar. Sağ olsun kendim deneyip görmüş oldum.
Yokki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.