Bizzat kendim uyguladım hocam ne demek sayılmazmış. Akşam eve geçince sizi bilgilendireyim.Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama olmaz diyorlar sayılmaz diyorlar
Bizzat kendim uyguladım hocam ne demek sayılmazmış. Akşam eve geçince sizi bilgilendireyim.Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama olmaz diyorlar sayılmaz diyorlar
Knk sen şey demiyon main hesaptan diğer hesaba 100₺ hediye atarak 5$ limiti kaldırma diyorsan bu olmuyor. Yoksa sizin dediğiniz başka seymi.Bizzat kendim uyguladım hocam ne demek sayılmazmış. Akşam eve geçince sizi bilgilendireyim.
Benim dediğim tam tersi. Yan hesaptan ana hesaba oyun alacaksın. Bu sayede aldığın oyun hem ana hesabında olmuş olacak, hem de yan hesabındaki bu 5$ limitini kaldırmış olacaksın.Knk sen şey demiyon main hesaptan diğer hesaba 100₺ hediye atarak 5$ limiti kaldırma diyorsan bu olmuyor. Yoksa sizin dediğiniz başka seymi.
İşte onu yaparsam 300₺ zarar giricem 5$ harcamadan takas yapılıyorsa mainden skinleri satıp seçkin hediye etcem oyuzden kararsız kaldimBenim dediğim tam tersi. Yan hesaptan ana hesaba oyun alacaksın. Bu sayede aldığın oyun hem ana hesabında olmuş olacak, hem de yan hesabındaki bu 5$ limitini kaldırmış olacaksın.
Hesabın limitini kaldırmadan takas yapman mümkün değil.İşte onu yaparsam 300₺ zarar giricem 5$ harcamadan takas yapılıyorsa mainden skinleri satıp seçkin hediye etcem oyuzden kararsız kaldim
Knkm yani bana bir kanıt atma şansın varmı bazı arkadaşlar takas yapabilirsin diyor.Hesabın limitini kaldırmadan takas yapman mümkün değil.
Knkm yani bana bir kanıt atma şansın var mı bazı arkadaşlar takas yapabilirsin diyor.
Al.Attım ya sen daha ne kanıtı istiyon?
Şu sayfayı oku.
İnanmadığın kanıtın kaynağı.
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/71D3-35C2-AD96-AA3A#:~:text=Bir%20geri%20ödeme%20veya%20ihtilaf,bu%20Topluluk%20özelliklerine%20erişim%20kazanır.Attım ya sen daha ne kanıtı istiyon?
Şu sayfayı oku.
Al.
Attım ya sen daha ne kanıtı istiyon?
Şu sayfayı oku.
Knk yoğun istek üzerine size güveniyorum arkadaşlar 5$ yatırıyorum vatana millete hayırlı olsunAttım ya sen daha ne kanıtı istiyon?
Şu sayfayı oku.
Al.
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/71D3-35C2-AD96-AA3A#:~:text=Bir%20geri%20ödeme%20veya%20ihtilaf,bu%20Topluluk%20özelliklerine%20erişim%20kazanır.
Nedense bağlantı eklemiyor.
Steam CS:GO hesabı 5$ harcamadan takas yapılır mı?
Ya knkm ya ortada kaldım biri olmaz biri olur diyo ben en iyisi riske atmim yatırım 5$Yapılır hocam kısıtlaması olan onlarca kişiyle takas yaptım kendimde yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.