I ilkerkull Femtopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2 23 Temmuz 2020 #1 Öncelikle selam. Bir şey soracaktım ben, BİM'den Steam cüzdan kodu alacağım, 200 TL'lik onunla oyun alırsam Steam Level'im yükselir mi?
Öncelikle selam. Bir şey soracaktım ben, BİM'den Steam cüzdan kodu alacağım, 200 TL'lik onunla oyun alırsam Steam Level'im yükselir mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Temmuz 2020 #2 Oyunlar XP getiriyor fakat çok XP getirmiyor, 3-5 anca. Seviye atlamak için oyun rozetlerini yapın. Artı 0 Eksi
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 23 Temmuz 2020 #3 Oyun alınca level yükselmez. Belki oyun koleksiyoncusu rozetiyse 1-2 level yükselir. Ancak kart almanız ve rozet işlemeniz gerek level için. Artı 0 Eksi
Oyun alınca level yükselmez. Belki oyun koleksiyoncusu rozetiyse 1-2 level yükselir. Ancak kart almanız ve rozet işlemeniz gerek level için.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 23 Temmuz 2020 #4 level yükselince noluyor? Bilmediğimden soruyorum. yıllardır steam hesabı kullanıyorum Seviye 4 hala. Artı 0 Eksi
level yükselince noluyor? Bilmediğimden soruyorum. yıllardır steam hesabı kullanıyorum Seviye 4 hala.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.460 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 23 Temmuz 2020 #5 120 oyunum var ve 348 xp veriyor. Sen düşün. Rozet yapman daha mantıklı. OceanWraith dedi: Level yükselince noluyor? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Profil vitrinleri, arkadaş sayısı sınırı artışı gibi şeyler sağlıyor. Çok da gerekli değil. Artı 0 Eksi
120 oyunum var ve 348 xp veriyor. Sen düşün. Rozet yapman daha mantıklı. OceanWraith dedi: Level yükselince noluyor? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Profil vitrinleri, arkadaş sayısı sınırı artışı gibi şeyler sağlıyor. Çok da gerekli değil.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Temmuz 2020 #6 Vavien. dedi: 120 oyunum var ve 348 XP veriyor. Sen düşün. Rozet yapman daha mantıklı. Profil vitrinleri, arkadaş sayısı sınırı artışı gibi şeyler sağlıyor. Çok da gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Bir de seviye arttıkça hızlandırma paketi düşme oranı artıyor. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: 120 oyunum var ve 348 XP veriyor. Sen düşün. Rozet yapman daha mantıklı. Profil vitrinleri, arkadaş sayısı sınırı artışı gibi şeyler sağlıyor. Çok da gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Bir de seviye arttıkça hızlandırma paketi düşme oranı artıyor.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 23 Temmuz 2020 #7 Etkinlikleri kovalayabilirsiniz. Örneğin yaz indirimiydi sanırsam, oyun oynadıkça puan kazanıyor o puanla rozet alıyorduk 25 seviyeden şu anki seviyeme yükseldim 10.100 XP kazandım. Artı 0 Eksi
Etkinlikleri kovalayabilirsiniz. Örneğin yaz indirimiydi sanırsam, oyun oynadıkça puan kazanıyor o puanla rozet alıyorduk 25 seviyeden şu anki seviyeme yükseldim 10.100 XP kazandım.
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #8 OceanWraith dedi: Level yükselince ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum. Yıllardır Steam hesabı kullanıyorum seviye 4 hala. Genişletmek için tıkla... Arkadaş listesi artıyor, profil vitrinleri geliyor kısaca profilini daha güzelleştirebiliyorsun ama çok da önemli bir şey değil. Artı 0 Eksi
OceanWraith dedi: Level yükselince ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum. Yıllardır Steam hesabı kullanıyorum seviye 4 hala. Genişletmek için tıkla... Arkadaş listesi artıyor, profil vitrinleri geliyor kısaca profilini daha güzelleştirebiliyorsun ama çok da önemli bir şey değil.