Steam'den 30 kuruşluk koleksiyon kartı satmıştım ve bu parayla başka bir koleksiyon kartı alacaktım. Fakat şimdi Steam cüzdanımda 3 kuruş var. Bunun sebebi nedir ve bu para nereye gitti?
Hocam 30 kuruşa Sattığınıza emin misiniz?Steam'den 30 kuruşluk koleksiyon kartı satmıştım ve bu parayla başka bir koleksiyon kartı alacaktım. Fakat şimdi Steam cüzdanımda 3 kuruş var. Bunun sebebi nedir ve bu para nereye gitti?
Steam'den 30 kuruşluk koleksiyon kartı satmıştım ve bu parayla başka bir koleksiyon kartı alacaktım. Fakat şimdi Steam cüzdanımda 3 kuruş var. Bunun sebebi nedir ve bu para nereye gitti?
Evet hocam eminim cüzdana 30 kuruş gelmişti bu sabah gitmiş.Hocam 30 kuruşa Sattığınıza emin misiniz?
Hocam özür diliyorum vermişim ama ne zaman verdiğimi gerçekten hatırlamıyorum. Yardımınız için teşekkürler.Hocam sipariş verdiyseniz gider.
Hocam özür diliyorum vermişim ama ne zaman verdiğimi gerçekten hatırlamıyorum. Yardımınız için teşekkürler.
Arkadaşlar sipariş vermişim fakat ne zaman verdiğimi hatırlamıyorum, yani konu çözüldü kusura bakmayın benim dikkatsizliğim.
Hocam çözüldü olarak işaretleyebileceğim yer yok ne yazık ki.Hocam çözüldü atar mısınız?
Hocam rapor edebilirsiniz.Hocam çözüldü olarak işaretleyebileceğim yer yok ne yazık ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.