Ben Fall Guys alacağım benim kartımda 30 lira var Steam cüzdanında 10 lira var ben bu oyunu kartla alırken o 10 lirayı ekliyor mu onu soruyorum.
Evet ekliyor.
Ben Fall Guys alacağım benim kartımda 30 lira var Steam cüzdanında 10 lira var ben bu oyunu kartla alırken o 10 lirayı ekliyor mu onu soruyorum.
Steam, hesabınıza bağlı kredi kartından para çekemez siz istemediğiniz sürece hele de 3D Security varsa. Sadece steam hesabınızda cüzdanda gözüken tutar kadar harcama yapabilirsiniz.Ben Fall Guys alacağım benim kartımda 30 lira var Steam cüzdanında 10 lira var ben bu oyunu kartla alırken o 10 lirayı ekliyor mu onu soruyorum.
Satın alım ekranında bunu siz seçebiliyorsunuz.
Yani açık şekilde sistemin kendisinin eklendiğini belirttim. Ayrıca bu kadar korkmayınız para 30 değil 5tl bile olsa onay vermeden sizden alamazlar. Satın alma ekranında da ödemeniz gereken tutar detaylı yazacaktır. Steam Wallet 10Tl Credit Card 20Tl tarzı.Yani Oluyor mu ekliyor mu
Arkadaş cüzdanın da bulunan parayı eklenebileceğini sormuş. Sizin bahsettiğiniz konu ayrı.Steam, hesabınıza bağlı kredi kartından para çekemez siz istemediğiniz sürece hele de 3D Security varsa. Sadece steam hesabınızda cüzdanda gözüken tutar kadar harcama yapabilirsiniz.
Ben Zaten eklemesini istiyorum onu soruyorum ben Eklemesini istiyorumYani açık şekilde sistemin kendisinin eklendiğini belirttim. Ayrıca bu kadar korkmayınız para 30 değil 5tl bile olsa onay vermeden sizden alamazlar. Satın alma ekranında da ödemeniz gereken tutar detaylı yazacaktır. Steam Wallet 10Tl Credit Card 20Tl tarzı.
Evet. Karttaki paradan biraz daha az çekmiş oluyor. Kalanını cüzdandan tamamlıyor.Ben Fall Guys alacağım benim kartımda 30 lira var Steam cüzdanında 10 lira var ben bu oyunu kartla alırken o 10 lirayı ekliyor mu onu soruyorum.
Bende inatla sorunuzu anladığımı ve evet otomatik olarak eklendiğini belirtiyorum. Bu 3.kez oluyor. Evet ekliyor ekstradan opsiyon olarak eğer cüzdana dokunmak istemezseniz yanındakine ufak tiki kaldırdınız. Son kez diyorum evet ekliyor. Kısaca ifade edeyim kartınızdan 20 Türk Lirası çekilecek.Ben Zaten eklemesini istiyorum onu soruyorum ben Eklemesini istiyorum
Benim anladığım şu steam'den diyelim ki 20 TL lik oyun alacak arkadaş ama steam cüzdanında 10 TL var ve kredi kartının içinde de ek olarak 30 TL gibi bir para var. Bu oyunu alırken cüzdanımdan 10 TL daha kesip oyunu 20 TL'ye alabilir miyim diye soruyor olarak anladım.Arkadaş cüzdanın da bulunan parayı eklenebileceğini sormuş. Sizin bahsettiğiniz konu ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.