Steam cüzdanından para otomatik düşüyor mu?

Benim anladığım şu steam'den diyelim ki 20 TL lik oyun alacak arkadaş ama steam cüzdanında 10 TL var ve kredi kartının içinde de ek olarak 30 TL gibi bir para var. Bu oyunu alırken cüzdanımdan 10 TL daha kesip oyunu 20 TL'ye alabilir miyim diye soruyor olarak anladım.
Siz doğru anladınız zaten. Bunu yanlış anladığımızı söyleyen arkadaş yanlış anladı...

Arkadaşlar, benim Fall Guys alacak kadar param var yani sadece 30 liram var. Steam cüzdanda da 10 lira var. Steam cüzdandaki paranın hepsini alıyor mu? Yani alabilir miyim oyunu, onu soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 30 lira var, Steam cüzdanımda 10. ben şimdi kartla Fall Guys'ı aldığım zaman o Steam cüzdandaki 10 lirayı da ekliyor değil mi?

Evet ekliyor.
Arkadaşlar, benim Fall Guys alacak kadar param var yani sadece 30 liram var. Steam cüzdanda da 10 lira var. Steam cüzdandaki paranın hepsini alıyor mu? Yani alabilir miyim oyunu, onu soruyorum.

Ödeme yöntemi seçerken fiyattan düşüyor ve "Steam cüzdan bakiyesi yetersiz" diyor. Ve cüzdanında ne kadar varsa o kadar fiyattan düşüyor. Şimdi sen Fall Guys aldığın zamn 10 TL düşecek ve sen banka karında vs. 30 TL ödeyeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 30 lira var, Steam cüzdanımda 10. ben şimdi kartla Fall Guys'ı aldığım zaman o Steam cüzdandaki 10 lirayı da ekliyor değil mi?
Hayır, düşün ki Steam'de 230 TL'n var ve Fall Guys almak istiyosun. Ama kredi kartıyla. Öyle olsaydı cüzdandan alırdı adam.
Varsa da bilmiyorum ama vardır seçenek falan yazıyordur.

Resimde gözüktüğü gibi sen belirliyorsun Steam cüzdanını sayıp saymayacağını.
20201115_174437.jpg

Benim anladığım şu Steam'den diyelim ki 20 TL'lik oyun alacak arkadaş ama Steam cüzdanında 10 TL var ve kredi kartının içinde de ek olarak 30 TL gibi bir para var. Bu oyunu alırken cüzdanımdan 10 TL daha kesip oyunu 20 TL'ye alabilir miyim diye soruyor olarak anladım.

Evet arkadaş o konudan bahsetmiş. Siz çok daha farklı olan 3D Security konusundan bahsediyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı