Benim anladığım şu steam'den diyelim ki 20 TL lik oyun alacak arkadaş ama steam cüzdanında 10 TL var ve kredi kartının içinde de ek olarak 30 TL gibi bir para var. Bu oyunu alırken cüzdanımdan 10 TL daha kesip oyunu 20 TL'ye alabilir miyim diye soruyor olarak anladım.
Arkadaşlar, benim Fall Guys alacak kadar param var yani sadece 30 liram var. Steam cüzdanda da 10 lira var. Steam cüzdandaki paranın hepsini alıyor mu? Yani alabilir miyim oyunu, onu soruyorum.
Arkadaşlar, benim Fall Guys alacak kadar param var yani sadece 30 liram var. Steam cüzdanda da 10 lira var. Steam cüzdandaki paranın hepsini alıyor mu? Yani alabilir miyim oyunu, onu soruyorum.
Ödeme yöntemi seçerken fiyattan düşüyor ve "Steam cüzdan bakiyesi yetersiz" diyor. Ve cüzdanında ne kadar varsa o kadar fiyattan düşüyor. Şimdi sen Fall Guys aldığın zamn 10 TL düşecek ve sen banka karında vs. 30 TL ödeyeceksin.
Hayır, düşün ki Steam'de 230 TL'n var ve Fall Guys almak istiyosun. Ama kredi kartıyla. Öyle olsaydı cüzdandan alırdı adam.
Varsa da bilmiyorum ama vardır seçenek falan yazıyordur.
Arkadaşın dediği gibi sepete gidip satın alma ekranını açtığında ... kısım steam cüzdanından, geri kalan kısmı kartından çekmek için sana sorar. Orda ister hepsini kartından çektirirsin istersen bir kısmını..
Benim anladığım şu Steam'den diyelim ki 20 TL'lik oyun alacak arkadaş ama Steam cüzdanında 10 TL var ve kredi kartının içinde de ek olarak 30 TL gibi bir para var. Bu oyunu alırken cüzdanımdan 10 TL daha kesip oyunu 20 TL'ye alabilir miyim diye soruyor olarak anladım.