KooperatifKemal
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Steam Deck | Nintendo Switch Oled
- Meslek
- iOS Developer
Selam, Steam Deck ve Nintendo Switch sahibiyim bu iki cihazın gramajı oyun seanslarında beni düşünmeye çözüm üretmeye itti, istediğim Steam Deck'in yarım saat sonra ağırlığı sebebiyle avuç içerinde bıraktığı kızarıklı ve ağırlık hissini egale etmek. Pili söküp geri takayım diyemiyoruz önerilmiyor sağlık problemi veya yanma patlama gibi bir olay gelebilirmiş başımıza öyle diyor ifixit, birkaç gündür merakla ne yapacağımı düşünürken pili sökmekte karar kıldım ama sökmeye değer mi acaba deyip Ifixit'e mail attım, dedim ki kardeş kaç gram bu? Abi 357 gram dedi bir hesap yaptım pili çıkarınca Nintendo Switch'den hafif ve yapısı gereği daha elde durur bir hale geliyor. Pili iptal edip 2-3 metre Type-C kablo ve 65W'lık bir tane powerbank kalitelisinden alıp tüy gibi olmasa da deneyimimi iyileştirmek istiyorum. Elde etmeyi beklediğim 2 şey var, hafif rahatsız etmeyen neredeyse cep telefonu kıvamında bir ağırlıkla rahat oyun seansları ve modüler bir enerji tüketimi yani pil öldü derdi olmadan powerbank değiştirdime konuyu götürmek istiyorum. Bu deneyimi ağustos'da veya eylül'de yapacağım sizin yorumlarınızı merak ediyorum özellikle ağırlık konusunda müzdarip olan arkadaşlardan.