Steam Deck alınır mı?

talattalha

Hectopat
Yer
ANKARA/BARTIN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VICTUS 16 R0052NT
RTX 4050
i5-13500H
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba. El konsolu almayı düşünüyorum. Nintendo oyunları bana çok hitap etmediğinden onu eledim, PS Vita'da oyunlar eski, Steam Deck'teki kütüphane geniş olduğundan dolayı çok rahat istediğim oyunu bulabilirim. Sizce Steam Deck alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

Eğer paran varsa ve gerçekten el konsoluna ihtiyacın varsa neden olmasın?

Merhaba. El konsolu almayı düşünüyorum. Nintendo oyunları bana çok hitap etmediğinden onu eledim, PS Vita'da oyunlar eski, Steam Deck'teki kütüphane geniş olduğundan dolayı çok rahat istediğim oyunu bulabilirim. Sizce Steam Deck alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Kronik sıkıntıları var ama size kalmış tamamen.

Hocam biliyorsunuz ki çok para bu. Cidden ben otobüste veya dolmuşta uçakta falan oynarım veya film izlerken arada el konsolum ile oyun atarım derseniz alın. Benim el konsolum var demek için almayın çünkü bir iki kullanıp kenara atıyor heves edenlerin çoğu.

Bir aralar Steam Deck'lerde tuş sıkıntısı vardı. Hala var mı bilmiyorum fakat Türkiye'de yaşıyorsan garanti sıkıntısı çekersin. Çoğu oyun optimize diye biliyorum. Türkiye'de sıkıntı çıkarsa dahi bütçene zararı dokunmayacaksa ve çok seyahat eden birisiysen güzel bir yol arkadaşı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı