Steam Deck alınır mı?

H

Çok büyük yapımlar. Örneğin Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, God of War radnarök gibi. Bunları oynatıyor cihaz bu arada, kendim denemedim bundan dolayı performansını bilemiyorum. Kimileri beğeniyor kimileri biraz yetersiz diyor.

Hocam benim oynayacağım oyunlar o tarz oyunlar yani dediğiniz oyunların çoğunda 30-40 FPS alıyor cihaz.

Ana oyun kaynağınız Steam olacaksa Steam Deck alın. Daha optimize çalışır Asus'a göre. Ayrıca trackpadlere sahip. FPS veya strateji gibi mouse gerektiren oyunlarda daha kolaylık sağlar. Ben memnunum ama ağır oyunlar oynamıyorum. Bataryası birkaç saat götürüyor.

Asus'a göre tercih etme sebebim daha konsol gibi olması. Tek bir yerden güncelleme yapıyorsunuz Asus'ın aksine. Windows cihaz olunca birçok driver ve windows güncellemelerini yapmanız gerekiyor. Steam Deck hemen yeni model çıkartmıyor ve bence Valve iyi bir süre destek vermeyi sürdürecektir. Ayda 1-2 güncelleme kesin alıyor cihaz. Diğer windows cihazlar daha çok donanım üzerinde şekilleniyor. Seneye daha güçlüsü çıkınca önceki eskimeye başlıyor ve desteğinin Steam Deck kadar olacağını düşünmüyorum şahsen.

Steam deck alınır neden

☆ Kullanım Konforu ve Performans
☆ Ergonomik Tasarım
☆ Sürekli Gelişen Yazılım: Valve, Steam
☆ Deck yazılımını (SteamOS) sürekli güncellemelerle iyileştiriyor. Performans artışları, hata düzeltmeleri ve yeni özellikler düzenli olarak ekleniyor.
☆ Deck OLED modeli, daha parlak renkler, daha koyu siyahlar sunan HDR OLED model, %30-50 daha uzun pil ömrü,
daha hızlı Wi-Fi 6E ve daha hafif bir tasarım gibi önemli iyileştirmelerle geliyor
☆Masaüstü Modu: Steam Deck'i bir monitöre bağlayarak tam teşekküllü bir masaüstü bilgisayar gibi kullanabilirsiniz. Bu, internette gezinme, video izleme ve hatta bazı yazılımları çalıştırma imkanı sunar.
☆Emülatör Desteği: Emülatörler sayesinde PlayStation, Nintendo, Xbox gibi farklı konsolların oyunlarını Steam Deck üzerinde oynama potansiyeli bulunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı