Steam Deck alınır mı?

puririn

Decapat
Merhaba. Steam Deck almayı düşünüyorum ve alırsam içine Windows yükleyeceğim. Daha önceden kullanmış olanlarınız var mı, önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Steam Deck almayı düşünüyorum ve alırsam içine Windows yükleyeceğim. Daha önceden kullanmış olanlarınız var mı, önerir misiniz?

Öneririm ama beklentileriniz tam olarak ne, onu derseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Windows yüklemediğim için o konuda bir şey diyemem.

Kesinlikle hayır almayın ha ama Steam kütüphanem geniş diyorsanız alın ama ben ASUS ROG Ally almanızı öneririm kat kat daha iyi bir performans ve daha iyi bence.

Öneririm ama beklentileriniz tam olarak ne, onu derseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Windows yüklemediğim için o konuda bir şey diyemem.

Şöyle ki neredeyse bütün oyunlarımı Steam'den oynuyorum ve yanımda taşıyabileceğim bir cihaz olsun istiyorum fakat Steam'de olmayan 2-3 tane oyunum daha var o yüzden ASUS ROG Ally ile Steam Deck arasında kaldım. Ama ASUS ROG Ally'e 30bin TL vermek bana çok mantıklı gelmiyor.

Alınır. Ben olsam Windows yüklemezdim. Nedense kullananlar pek sıcak bakmıyor.

Evet işte o yüzden alıp almamak arasında kaldım.

Kesinlikle hayır almayın ha ama Steam kütüphanem geniş diyorsanız alın ama ben ASUS ROG Ally almanızı öneririm kat kat daha iyi bir performans ve daha iyi bence.

Hocam dediğiniz doğru ancak fiyatı da pahalı, ROG Ally'e 30bin TL vermek kendi oynayacağım oyunları düşündüğümde çok mantıklı gelmedi.

Baştan söyleyeyim yeni çıkan her oyunu full kalitede oynatsın diyerek alacaksanız üzülürsünüz. Onun dışında şu an bayağı bir oyunu sıkıntısız oynatıyor. Zaten oyunlar optimize. Steam dışı dediğiniz Epic falansa birçok Launcher'ı çalıştırıyor bildiğim kadarıyla, ben daha yüklemedim. Emulatör falan yükleniyor. FIFA vs birkaç oyunu hile koruma sistemleri yüzünden çalıştırmıyor. Ama demek istediğin korsansa Windows lazım. Windows sorunlarıyla uğraşmak sorun değilse Windows kurabilirsin tabii ki. ROG Ally donanım olarak daha iyi olsa da arada fiyat farkı çok fazla.

Steam deck'e windows kurMAMAnızı şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer sorun stam dışı launcher lar ise onları windows yüklemeden kurabilirsiniz videolar mevcut. Eğer illa ki kuracam windows diyorsanız steam deck almayın asus veya muadili firmaların windows el bilgisayarlarından alın. Steam deck'e Windows kurmak birsürü driver sorunu, program hataları gibi şeylerle uğraşmanıza sebep olacaktır. Ayrıca Steam'daki deck optimize oyunların hardware ve software desteğinden de mahrum kalacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı