Steam Deck geliyor!

Haklısın emülatörler ile falan oynanabilir cihaz zaten Linux üzerinden çalışıyor diye biliyorum ama emülatör kurmak için falan cihazı kırmak gerekebilir ve bu kırma işlemi yasal değil garantiyi devre dışı bırakır ayrıca tüm bunları göze alsan bile kırma işlemi sadece yazılım üzerinden yapılamama ihtimali var mesela normal Nintendo Switch'in bazı sürümlerinin kırma işlemi sadece yazılım üzerinden yapılabiliyor ama Nintendo Switch Lite'da bu olayın önüne geçtikleri için aleti kırmak için anakartına bir çip yerleştirmen gerekiyor bu işlemi de yapması çok zor tabii ki eğer Steam Deck'te de böyle olursa kırma işlemi belki hayatını bile kaybedebilirsin :D şaka yapmıyorum bir muhabbet dolaşıyor etrafta Steam Deck'i evde kendiniz içini açmaya kalkarsanız batarya patlayabiliyor diye.

Kanka cihaza USB adaptör ile Windows ISO kurulu bir Windows sürümü atarseniz Windows kurulumu başarılı bir şekilde çalışıyormuş Valve kendisi dedi winfows kurulduğuna göre emulatorlerde normal bir şekilde açılacak kırmq gibi bir muhabbeti olmayacak bu cihazın.
 
Bence tam olmamış 60 Hz ekran ve ekran çözünürlüğü düşük ve rakiplerine göre pahalı (dolar bazında diyorum zaten TL bazından söylersek her şey pahalı) artıları her şeyi yükleyebilirmemiz ve Steam kütüphanemizde oyunları oynayabilmemiz.
60 Hz ekran ve ekran cozunurlugunun dusuk olmasi bataryadan dolayi. Fiyat bazinda da cogu el bilgisayarindan katlarca daha ucuz.
 
60 Hz ekran ve ekran cozunurlugunun dusuk olmasi bataryadan dolayi. Fiyat bazinda da cogu el bilgisayarindan katlarca daha ucuz.

Bayağı bir yayıncı gamrplay vidlerini atmış Horizon Zero'daki testleriyle hespladım hozionda Steam Deck ort 45FPS alırken GTX1650 Ti 42FPS alıyor şahane bir şey FSR teknolojisiyle daha üstünüde görür isek bayağı iyi olur.
 

Geri
Yukarı