Steam Deck vs MSI Claw

Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Tekno-Lokum
Arkadaşlar 20 bin lira bütçem var. El konsolu almak istiyorum.
Maalesef sıfır Steam Deck'e zorlayamıyorum bütceyi, o yüzden ikinci el almayı düşünüyorum.
Ama MSI Claw'i de yeni keşfettim. Sizce nasıldır, kullanan arkadaşlar var mı? Pili olsun, ekranı olsun, plastik kalitesi olsun sizce nasıldır?

İkinci el Steam Deck mi? Yoksa sıfır MSI claw mi?

Maalesef sıfır Steam Deck'e zorlayamıyorum bütceyi, o yüzden ikinci el almayı düşünüyorum.
Ama MSI Claw'i de yeni keşfettim. Sizce nasıldır, kullanan arkadaşlar var mı? Pili olsun, ekranı olsun, plastik kalitesi olsun sizce nasıldır?

Steam Deck... Daha iyi bir seçenek.

Steam kütüphaneniz biraz etken burada. Gerçi Epic, GOG ve Amazon Games oyunlarını da Steam Deck'te oynayabilirsiniz. Steam Deck'i öneririm, el bilgisayarı yerine daha konsol bir cihaz.

Deck den şaşma. MSI, Asus felan hikaye. Bu cihazlar bir kere el PC'i ve Deck seviyesine gelmek için zibil güncelleme alıyorlar. İkinci el Deck al kafan rahat etsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı