Daha fazla
Başlık biraz kafa karıştırıcı olabilir hemen anlatayım: Önceki konularda kuzenimin hesabının kilitlendiğini, oyunların da iade edildiğini söylemiştim. Steam desteğe yazdık sahtekarlıktan koruma sistemi nedeniyle kilitlendiğini, hesabı açmak için kartların resmini falan istediler. Yaklaşık 7 gündür hesabı açmaya çalışıyoruz lakin sonuç nafile. Hep başka başka belgeler istediler. En son yazdıkları metin şu:
Türkçesi:
Herhangi bir kafa karışıklığı yaratmışsam özür dilerim.
Kart sahibi olmadığınız için, kart sahibinin kimliğinin bir resmine veya bu kredi kartlarında kullanılan hem adı hem de fatura adresini onaylayan diğer belgelere ihtiyacımız olacak.
Yanıtınızı bekliyoruz.
Saygılarımla,
Gabriel X.
Kuzenim oyunları benim kartım aracılığı ile almıştı. Şimdi benim kimliğimin fotoğrafını istiyorlar. Ama ben köydeyim. En az 2 gün boyunca desteğe atamam. Atsan bile onlar cevaplayana kadar indirim biter. Ne yapayım bir akıl verir misiniz?
Türkçesi:
Herhangi bir kafa karışıklığı yaratmışsam özür dilerim.
Kart sahibi olmadığınız için, kart sahibinin kimliğinin bir resmine veya bu kredi kartlarında kullanılan hem adı hem de fatura adresini onaylayan diğer belgelere ihtiyacımız olacak.
Yanıtınızı bekliyoruz.
Saygılarımla,
Gabriel X.
Kuzenim oyunları benim kartım aracılığı ile almıştı. Şimdi benim kimliğimin fotoğrafını istiyorlar. Ama ben köydeyim. En az 2 gün boyunca desteğe atamam. Atsan bile onlar cevaplayana kadar indirim biter. Ne yapayım bir akıl verir misiniz?