Steam devri kapanmalı

Steam devri neden kapansın kardeşim? Adam yıllarca bize gitmiş ucuza oyun satmış ki hala da olması gerekenden ucuza koyuyor nedir bu tepki? Epic zaten yıllardır Steam'e göre çok daha uyguna oyun satıyor ama sunumu ne kadar kaliteli sanki.

Ucuza oyun satmış? Yerel fiyatlandırma diye bir şey vardı şimdi askeri ücret 11k iken indirimli oyuna 1.5 k vermek sana normal mi geliyor?

Suc Steam'de mi sence yoksa ulkenın basındakı kısı yuzunden mi?
1700591298404.png

Sen git 10 sene boyunca kuru en dipte tut neredeyse zararına satış yaptırt ve şu an olması gerekeni yap ve sonra millet çıkıp Steam devri bitti deyip crack oyun oynama hissi veren Epic Games'e kral desinler 😆

Artık oyunlarda Türkçe desteğini unutalım ufaktan. Eskiye, steam in olmadığı yada yaygın kullanılmadığı dönemlere geri dönüyoruz

Ucuza oyun satmış? Yerel fiyatlandırma diye bir şey vardı şimdi askeri ücret 11k iken indirimli oyuna 1.5 k vermek sana normal mi geliyor?
Normal gelmiyor tabikide ama "Steam devri kapanmalı" gibi Steam'e laf sokma adı altında bir başlık çok saçma. Sonuç olarak adamlar asıl fiyatından düşüğe veriyor yine de.

Hocam yanlışınız var Bannerlord 13 dandik değil 2. Cyberpunk'da dandik değil fiyatına değen oyun.

Biliyorum hocam oynadım ikisini de ama olması gereken fiyattan pahalı geldiler gözüme.

Normal gelmiyor tabii ki de ama "Steam devri kapanmalı" gibi Steam'e laf sokma adı altında bir başlık çok saçma. Sonuç olarak adamlar asıl fiyatından düşüğe veriyor yine de.

Başlık biraz değişik doğrudur ama benim belirtmek istediğim şey artık insanımıza küçük bir oyunun bile fazla görülmesi.

Başlık biraz değişik doğrudur ama benim belirtmek istediğim şey artık insanımıza küçük bir oyunun bile fazla görülmesi.
Artık oyunu bırakın oyunu oynatacak ekran kartı bile alamıyoruz hocam. Bence yine de belki ekonomimiz biraz daha duraksamaya geçerse Steam birkaç yıl içerisinde tekrar fiyatlandırma getirir ama bundan önce olduğu gibi asla ucuza oyun alamayacağız gibi duruyor.

Steam ayıp etti Türkiye'ye. Bu saatten sonra Epic Games yolu gerçekten görüldü.

Steam ne etti emmoğlu? Adamlar Türkiye'de ilk TL kurunu getirdiklerinde bile neredeyse Amerika, Avrupa ile aynı fiyata alıyorduk.

Bunca sene "ucuz" oyun aldıysanız bunda Steam'den daha çok kafa üstü çakılan Türk Lirasının emeği var. Adamlar koskoca şirket 1 tane para birimini mi takip edecekti.

TL 15 iken tekrar değer kazanma ihtimalini de koyarak 10 TL'ye güncelleme yaptılar. Ama TL gitti 25'e intihar etti. Sonucu da döner parasına AAA oyun olarak döndü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı