Hocam sizin sorununuz farklı olabilir fakat en son bende de öyle bir hata vermişti bir de baktık HDD bozulmuş.
steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 KB dosyayı silin
Başka bir forumda böyle bir mesaj var bir deneyin dilerseniz
Hocam acaba oyunu disk üzerinde farklı bir yere yüklemeyi denediniz mi?Sadece CS:GO'da oluyor şimdi başka bir oyun yüklemeyi denedim oldu ve SSD mi yeni aldım zannetmiyorum
Oyun yüklü değil
Yükleyemediğinizin farkındayım indirmeye calıştığında yada hata aldığında klasör oluşturup bir dosya attığını belirtmişler o yüzden yazdım o var ise deneyinSadece CS:GO'da oluyor şimdi başka bir oyun yüklemeyi denedim oldu ve SSD mi yeni aldım zannetmiyorum
Oyun yüklü değil
Yükleyemediğinizin farkındayım indirmeye calıştığında yada hata aldığında klasör oluşturup bir dosya attığını belirtmişler o yüzden yazdım o var ise deneyin
Tam bu aşamada steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 KB dosyayı silin demişler başka forumda çözüm sağlamışlar eğer varsa bir orayı kontrol ediniz.
Klasör oluşturmuş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.