Çözüldü Steam disk yazma hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karusd

Hectopat
Steam'de CS:GO oyununu yüklemeye bile başlayamıyorum disk yazma hatası diyor nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Steam'i silip tekrar yükledim, sorun çözüldü. 😅 Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 kb dosyayı silin
başka bir forumda böyle bir mesaj var bir deneyin dilerseniz

Hocam sizin sorununuz farklı olabilir fakat en son bende de öyle bir hata vermişti bir de baktık HDD bozulmuş.

Hocam sizin sorununuz farklı olabilir fakat en son bende de öyle bir hata vermişti bir de baktık HDD bozulmuş.

Sadece CS:GO'da oluyor şimdi başka bir oyun yüklemeyi denedim oldu ve SSD mi yeni aldım zannetmiyorum
steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 KB dosyayı silin
Başka bir forumda böyle bir mesaj var bir deneyin dilerseniz

Oyun yüklü değil

Sadece CS:GO'da oluyor şimdi başka bir oyun yüklemeyi denedim oldu ve SSD mi yeni aldım zannetmiyorum

Oyun yüklü değil
Yükleyemediğinizin farkındayım indirmeye calıştığında yada hata aldığında klasör oluşturup bir dosya attığını belirtmişler o yüzden yazdım o var ise deneyin

Yükleyemediğinizin farkındayım indirmeye calıştığında yada hata aldığında klasör oluşturup bir dosya attığını belirtmişler o yüzden yazdım o var ise deneyin

Dosya Ekleri

• Steam 9.12.2020 22_42_55.png
    Steam 9.12.2020 22_42_55.png
    52,5 KB · Görüntüleme: 556
Tam bu aşamada steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 KB dosyayı silin demişler başka forumda çözüm sağlamışlar eğer varsa bir orayı kontrol ediniz.
Klasör oluşturmuş olabilir.

Tam bu aşamada steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 KB dosyayı silin demişler başka forumda çözüm sağlamışlar eğer varsa bir orayı kontrol ediniz.
Klasör oluşturmuş olabilir.

CS:GO diye dosya yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı