Steam dosyalarını taşıma

Tiwelen

Centipat
Arkaşlar benim Steam oyun klasörüm A ama ben Rust gibi düşük yer kaplayan oyunları C klasörüne taşımak istiyorum nasıl yapabilirim? A içinden C'ye taşıdığım zaman oyun siliniyor ama dosyalardan girebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'in oyun dosyalarını taşıma özelliği bulunmakta. Kütüphane > Oyun > Özellikler > Yerel Dosyalar > Yükleme Klasörünü Taşı:

steam oyun taşıma.jpg

Oyunun kurulduğu diskteki dosyaları mı direk başka yere kopyaladınız?

Bahsettiğim yöntemin çalışması için, oyun dosyalarının Steam'in kurduğu yerde olması lazım.

Ayrıca mevcut dışında başka Steam kütüphanesi ayarlı değilse de bu sorunu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Steam ayarlarına girin, ardından sol tarafta İndirmeler bölümünü açın. En üstte "Kütüphane Klasörleri" butonu bulunacak buraya basın ve açılan pencerede ikinci bir klasör ekleyin. Sonra diğer yerde konumu taşımak için bir buton çıkacak.

Bu arada şöyle bir ekleme yapayım;

Atıyorum Windows SSD'nize kurulu ancak Steam HDD'nize kurulu. Yeni bir kütüphane klasörü oluşturursanız C diski içerisine bu sefer yönetici izni olmadan işlem yapmıyor. Steam'i sürekli yönetici olarak başlatmanız falan gerekiyor. Benim başıma böyle bir sorun gelmişti.

Bu tarz sorunlar almamak için Steam'ı doğrudan C diskine kurmanızı tavsiye ederim. Sonrasında istediğiniz diskte kütüphane klasörü oluşturabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı