Steam ve oyun dosyalarım D diskindeydi. C diskine kopyala yapıştır yaptım. Oyunlarım ve dosyalar C diskinde duruyor fakat oyunları açma kısmına geldiğimde yükle butonu duruyor. Halbuki oyun yüklü. Ne yapmalıyım?
Steam ve oyun dosyalarım D diskindeydi. C diskine kopyala yapıştır yaptım. Oyunlarım ve dosyalar C diskinde duruyor fakat oyunları açma kısmına geldiğimde yükle butonu duruyor. Halbuki oyun yüklü. Ne yapmalıyım?
Hocam yanlış yaptınız. Ben bilemem klonlamayı ama bildiğim bir yöntem var: Ya Steam'i tekrar kurup uygulamalarınızı tekrar yükleyeceksiniz, ya da Steam'in programları yüklediğiniz klasörüne gidip programları orada oluşturacaksınız.
Hocam yanlış yaptınız. Ben bilemem klonlamayı ama bildiğim bir yöntem var: Ya Steam'i tekrar kurup uygulamalarınızı tekrar yükleyeceksiniz, ya da Steam'in programları yüklediğiniz klasörüne gidip programları orada oluşturacaksınız.
Bunu yapmak için şunu deneyebilirsiniz öncelikle oyun dosyalarını yedekle deyip yedeklenmesini bekleyin ardından yedekleri geri yükle diyerek C'ye yüklemesini seçin. Bu arada C'ye kopyaladıklarınızı eski yerine kopyalarsanız yine yüklü gözükürler muhtemelen.
Hocam oyunlarınızı olduğu gibi eski yerine kopyalayın.
Her şey eskine yerine geldiğinde steamın ayarlar kısmına gelip ekran görüntüsünde soldaki pencereyi açın. Buradan İndirmeler kısmına gelip kütüphane klasörlerini seçin. Bu adımdan sonra sağ taraftaki pencere açılacak ve bu arayüz üzerinden C ve D arasında oyun taşıyabileceksiniz.