Steam E: diskimi görmüyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Oyun yedeğimi yüklemek istedim ancak Steam C: ve D: diskimi görürken içi boş olan E: olarak adlandırılan m2.ssd'yi görmüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Sadece C: ve D: yi görüyor. D: hard disk olduğu için ona oyun yüklemek istemiyorum. Yavaş.

1690892974149.png

1- Ok ile işaretlediğim sol üstteki "Steam" yazısına tıklayın
Screenshot_1.jpg

2-Yine ok ile işaretlediğim "depolama" seçeneğine tıklayın
Screenshot_2.jpg

3-Ardından açılan sayfadaki sağ üstte duran "+" işaretine tıklayıp yeni diskinizi seçin. Eğer "+" işareti yoksa fotoğraftaki "+" işaretinin üstündeki ">" oka basarak artı işaretine ulaşabilirsin.
Screenshot_3.jpg

1- Ok ile işaretlediğim sol üstteki "Steam" yazısına tıklayın
Eki Görüntüle 1885366

2-Yine ok ile işaretlediğim "depolama" seçeneğine tıklayınEki Görüntüle 1885368

3-Ardından açılan sayfadaki sağ üstte duran "+" işaretine tıklayıp yeni diskinizi seçin. Eğer "+" işareti yoksa fotoğraftaki "+" işaretinin üstündeki ">" oka basarak artı işaretine ulaşabilirsin.Eki Görüntüle 1885369
Deneyeceğim hocam ancak +ya bastığımda sadece D: diski gözüküyor garip bir şekilde. E: diski olan m2 ssd hem bios ta hem de bilgisayarımda gözüküyor ve sorunsuz kullanılıyor aslında.

Windows Disk Yönetimi'nin ekran görüntüsünü atar mısın? E diski görülecek şekilde...
Format atmak durumunda kaldım hocam windows güncelleme yaparken pcyi kapattım steam kurar kurmas atacağım. İlginize teşekkür ederim.

Windows Disk Yönetimi'nin ekran görüntüsünü atar mısın? E diski görülecek şekilde...
Buyurun hocam;

1690896186842.png

EDİT: Hocam meğer görüyormuş D: üzerine tıklayınca E: de çıktı. Şuanda yedeğimi geri kuruyorum. Teşekkürler ilginiz için. Oluşturdum kütüphane.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı