Steam E posta adresimi yanlışlıkla değiştirdim

Bu linkten Steam hesabını kurtarabilirsin.

Csgo.net'i kontrol ettim. Birkaç günlük site değil kullananı ve tavsiye edeni de var. Ben kullanmadım ama şüpheli bir site gibi durmuyor. Hesabınızı farklı şekilde çaldırmış olmalısınız. Ayrıca steam ile giriş yapacağınız siteler olursa size bir tavsiye vereyim. Steamin kendi sitesini gidip orada giriş yapın, "beni bu bilgisayarda hatırla" seçeneğini de işaretleyebilirsiniz. Daha sonra steam ile login olacağınız siteye gidip steam ile giriş yapı seçtikten sonra hesabınız otomatik olarak gelmiyorsa bu işte bir terslik var demektir. Steam sayfasını taklit eden sahte sayfalar olabiliyor. URL adreslerini de kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Buralara şifre verirseniz, kod vb şeyler gönderirseniz hesabınızın çalınması işten bile değil.

Beyler öyle dediniz ben korktum. Şimdi tamam hesap çalındıysa artık sorun yok. Yapabileceğim bir şey yok. Bu benim aptallığımdır. Yeni hesap açsam falan yine sıkıntı olmaz değil mi? O hesap gitti diyorsunuz artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler öyle dediniz ben korktum. Şimdi tamam hesap çalındıysa artık sorun yok. Yapabileceğim bir şey yok. Bu benim aptallığımdır. Yeni hesap açsam falan yine sıkıntı olmaz değil mi? O hesap gitti diyorsunuz artık.

Bu linkten Steam hesabını kurtarabilirsin.

Kesin gitti diye bir şey yok. Destek ile iletişime geçin link atılmış zaten. Sizden o hesapta kullandığınız kredi kartı vs. bilgileri talep ederler. Bunları sağladığınız takdirde hesabınızı kurtarabileceğinizi düşünüyorum. Seneler önce arkadaşım hesabımı çalmıştı ve bu şekilde kurtarmıştım hesabımı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı