Çözüldü Steam e postamı unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MustafaBey05

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2020
Mesajlar
271
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben Steam hesabıma girmek istiyorum parola kullanıcı adı hatırlıyorum ama e-posta mı hatırlamıyorum aynı zamanda cep telefon numaramı girmemiştim ne yapmalıyım Steam hesabımı geri almak için. Steam hesabıma giremiyorum çünkü doğrulama için e-posta'dan doğrulama istiyor.
 
Çözüm
Çözdüm Steam destek parolamı unutum dedikten sonra istediği Gmail'i salladım alta kullancı adıyla gir şeçeneğini seçtim oradan bana e postamın belli bir kısmını söyledi önceden girdiğim şifrelerimin bazılarını deniyip Gmail'i kurtardım Steam Guard'ı girdim ve sorun halloldu. @Dreads @m47 @sır_ındo_scarf teşekkür ederim yardım eden herkes için.
Şifrem var e-postanın sifresi akılımda ama adını unuttum.

Ahaa ben anladım olayınızı. E posta ile ilk açılış için gelen kodu giremiyorsunuz. Eğer tanıdık arkadaş veya oturum bilgisayarı varsa girin onu o hallediyor diye hatırlıyorum. Yani öyle bir şeyin olduğunu görmüştüm çok evvelden.
 
@Sır_ındo_scarf eskiden bir bilgisayarım vardı fakat su an sizlere ömür ekran kartı yandı tanıdık birine verdik büyük ihtimalle parçaları çıkartıp yararlı olanları sattı bizi 2020'nin başında oldu bu olay.
 
@Sır_ındo_scarf eskiden bir bilgisayarım vardı fakat su an sizlere ömür ekran kartı yandı tanıdık birine verdik büyük ihtimalle parçaları çıkartıp yaralı olanları sattı bizi 2020'nin başında oldu bu olay.

Ekli olan arkadaşlarınız onaylıyordu galiba.
Veya hesabın girişi olduğu PC üzerinden onaylanıyordu. Açıkçası çok önceden internet kafede yaşamıştım bu olayı bir daha bakmadım bile.
 

Geri
Yukarı