Steam envanterini satmak için oyun almak gerekiyor

Pazarı kullanabilmeniz için kısıtlamayı kaldırmanız gerek. Başka türlü yapamazsınız.

Bu özelliklere nasıl erişebilirim?​

Steam Mağazası'nda en az $5.00 USD'lik bir harcama yapmalısınız. Mevcut sınırlandırılmış kullanıcı harcamanızı görmek için buraya tıklayın.

Bu özelliklere erişmenizi sağlayacak bazı satın alma örnekleri şöyledir:

  • Steam Cüzdanınıza 5 Amerikan Doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek
  • Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk oyun veya oyunlar satın almak
  • Steam hesabınıza 5 Amerikan Dolarına denk bir Steam Cüzdan kartı yüklemek
  • Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz)
5 Dolar= 41,08 TL.
 
Kısıtlama Derken?
''Kötü niyetli kullanıcılar genellikle hiçbir oyun, öğe veya cüzdan kredisi satın almamış sahte hesaplar kullanırlar. Bu kötü niyetli kullanıcıların diğer kullanıcılara gereksiz e-posta göndermesini, onları dolandırmasını ve kimlik hırsızlığı yapmalarını engellemek için, bir hesap Steam'de 5$ USD harcayana kadar o hesabın birtakım topluluk ve sosyal özelliklere olan erişimini engelleriz.''
Detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz:
 
Şimdiden yazdıklarımı oku. Önce Telefonu'nu Steam Guard olarak aktifleştir, 1 hafta böyle kalması zorunlu zaten bir hafta sonrası bile zorunlu yoksa gene Pazar'da satış, alış yapamazsın. İkincisi 5 dolar harcamalısın, gerek oyun olsun falan yapman zorunlu. 5 dolar harcadıktan sonra Steam Guard aktifleştir diye söyleyecek ama sen zaten 1 haftadır kullanıyorsun o zaman söylemiyecek sıkıntısız beklemeden kullanıcaksın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı