Steam\Epic Games pop-up oyun yayımlamaya izin verir mi?

376922

Hectopat
Selamunaleyküm :D
Bir oyun senaryosu yaptık. Fakat bunu Steam, Epic Games vs. kabul eder mi bilmiyoruz çünkü oyunun neredeyse tamamı pop-up (açılır pencere)'den oluşuyor.
(Lakin bilgisayarı yeniden başlatabilme ya da dosya silme gibi psikopat şeyler yapamıyor.)
Oyun 4. duvarı aşıyor.
Örneğin:
Karakter Windows (ya da Mac) penceresinden düşebiliyor,
Klasörlerin içine girip dolaşabiliyor (yine diyorum dosya silemiyor)
Görev çubuğunda koşup zıplayabiliyor vs.
Steam ya da Epic Games böyle bir oyunu kabul eder mi?

Yani demek istediğim zararlı yalızım sayılmaz değil mi?

Son düzenleme:
Selamunaleyküm :D
Bir oyun senaryosu yaptık. Fakat bunu Steam, Epic Games vs. kabul eder mi bilmiyoruz çünkü oyunun neredeyse tamamı pop-up (açılır pencere)'den oluşuyor.
(Lakin bilgisayarı yeniden başlatabilme ya da dosya silme gibi psikopat şeyler yapamıyor.)
Oyun 4. duvarı aşıyor.
Örneğin:
Karakter Windows (ya da Mac) penceresinden düşebiliyor,
Klasörlerin içine girip dolaşabiliyor (yine diyorum dosya silemiyor)
Görev çubuğunda koşup zıplayabiliyor vs.
Steam ya da Epic Games böyle bir oyunu kabul eder mi?

Yani demek istediğim zararlı yalızım sayılmaz değil mi?

Steam 100 dolarlik bir ödeme sonrsi bir testen geçiyor ve bu teste pop up oyunlari geçiyor diye biliyorum ilk stüdyonuzu kurduktan sonra Steam developer Support ile iletişime geçebilir ve izin verip vermediklerini ve izin verirsede kural çerçevesinin nasıl olacağıni sorabilirsiniz. Ayrica Epic Games oyun yükleme olarak kapali beta sistemi olarak kulaniyor. Kayit olmaniz gerekmekte, şu an net bir şey söylemek mümkün değil Genel steam dağitim sorularina istediğiniz sorulari sorabilirsiniz.

Steam 100 dolarlik bir ödeme sonrsi bir testen geçiyor ve bu teste pop up oyunlari geçiyor diye biliyorum ilk stüdyonuzu kurduktan sonra Steam developer Support ile iletişime geçebilir ve izin verip vermediklerini ve izin verirsede kural çerçevesinin nasıl olacağıni sorabilirsiniz. Ayrica Epic Games oyun yükleme olarak kapali beta sistemi olarak kulaniyor. Kayit olmaniz gerekmekte, şu an net bir şey söylemek mümkün değil Genel steam dağitim sorularina istediğiniz sorulari sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Verdiğiniz siteyide ziyaret edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı