Çözüldü "Steam failed to load data for this account" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByyLast

Yoctopat
Daha fazla  
Yıllardır kullandığım ve aktif olarak para da eklediğim hesabımın pazara erişimi kapalı. Ben de nedenini öğrenmek için Steam destek talebi açmak istedim ve böyle bir hata ile karşılaşıyorum pazar, takas vb bütün talepler de aynı hatayı alıyorum neden olabilir acaba?

1624800313628.png

Çözüm
Yıllardır kullandığım ve aktif olarak para da eklediğim hesabımın pazara erişimi kapalı. Ben de nedenini öğrenmek için Steam destek talebi açmak istedim ve böyle bir hata ile karşılaşıyorum pazar, takas vb bütün talepler de aynı hatayı alıyorum neden olabilir acaba?

Eki Görüntüle 1085582
Steam'i kapattıktan sonra Steam klasörünün içindeki steamui.dll dosyasını sildikten sonra tekrar Steam'i açmayı dene.

Eki Görüntüle 1085582
Steam'i kapattıktan sonra Steam klasörünün içindeki steamui.dll dosyasını sildikten sonra tekrar Steam'i açmayı dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı