Steam Far Cry 4 açılmıyor

587849

Decapat
RAM
12
Ekran kartı
AMD Radeon R5 graphics
İşlemci
AMD A9 9
Steam Far Cry 4 açılmıyor DLL hataları veriyor yüklüyorum yine olmuyor Microsoft Visual paket DirectX'ler yüklü açılırken de hep siyah ekran da kalıyor şu an hiçbir şekilde açılmıyor çözümü ne yapabiliriz her çözümü yüzlerce deniyorum bir sonuç elde edemiyorum.

Dosya Ekleri

• 17037756789733315364074503772499.jpg
    17037756789733315364074503772499.jpg
    266,5 KB · Görüntüleme: 78
Oyunun Steam üzerinden olduğu kesin mi? Zira bu hata genelde korsan sürümlerde meydana geliyor. Oyunu Steam'den aldıysanız rapor oluşturun lütfen.

Oyunun Steam üzerinden olduğu kesin mi? Zira bu hata genelde korsan sürümlerde meydana geliyor. Oyunu Steam'den aldıysanız rapor oluşturun lütfen.

Orjinal Steam den aldım dosyayı nasıl göndericez rapor olarak

@587849

Dosyayı erişime açmanız gerekiyor.

Bağlantıya sağ tıklayın ve bağlantıyı bilen herkes olarak değiştir diyerek dosyayı erişime açın.
Oldumu acaba nasıl yaparız olmadı ise

@587849

Bağlantıya sağ tıklayın ve bağlantıyı bilen herkes olarak değiştir diyerek dosyayı erişime açın.
Şuan oldumu

@587849

erişim varmı şuan

Raporu inceledim. İki tahminim var. Birincisi, eski bir Ubisoft Connect (Uplay) istemcisi kullanıyor olmanız. İkincisi ise istemcinin bozuk olması.

İlk olarak Ubisoft Connect'i Revo Uninstaller yardımıyla tamamen sistemden kaldırın. Bu sayede uygulamayı sildikten sonra sistemde herhangi bir kalıntı bırakmayacak. Silme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Ubisoft Connect'i indirin.

Kurulum tamamlandıktan sonra ilk olarak Ubisoft Connect'i çalıştırın ve en son sürüme güncellenmesini bekleyin. Güncelleme tamamlandıktan sonra Steam'i açın ve oyunu başlatıp tekrar deneyin.

Raporu inceledim. İki tahminim var. Birincisi, eski bir Ubisoft Connect (Uplay) istemcisi kullanıyor olmanız. İkincisi ise istemcinin bozuk olması.

İlk olarak Ubisoft Connect'i Revo Uninstaller yardımıyla tamamen sistemden kaldırın. Bu sayede uygulamayı sildikten sonra sistemde herhangi bir kalıntı bırakmayacak. Silme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Ubisoft Connect'i indirin.

Kurulum tamamlandıktan sonra ilk olarak Ubisoft Connect'i çalıştırın ve en son sürüme güncellenmesini bekleyin. Güncelleme tamamlandıktan sonra Steam'i açın ve oyunu başlatıp tekrar deneyin.
İşe yaramadı ki yine aynı hata aldım

İlk önce ne yapmamız gerek hala aynı hata veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı