Steam fatal error hatası

Muharrem POLAT

Femtopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Bilgisayarıma Steam kurmak için sitesinden indirip kuruluma başladıktan sonra Steam fatal error Steam güncelleme için çevrimiçi olmadılır tarzında bir hata verip yüklemeyi durdurup iptal ediyor. Hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Bu sorunu CS:GO'da yaşayan birçok kişide varmış ama ben direkt Steam'ı yuklerken yaşıyorum ve hiç giriş yapamıyorum. Bu sorunun hiçbir çözümü yok mu? İzlemediğim video kalmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    726,8 KB · Görüntüleme: 36
İnternet bağlantınızda sıkıntı var mı? Bu arada format her şeye çözüm değildir.
internet bağlantımda sorun yok garip olanda bu maalesef ama bende internetten süphelenıyorum yüksek ihtimalle internet ile ilgili bir sorun
sorunum devam edıyor yardımcı olabılecek bırı varmı
İnternet bağlantınızda sıkıntı var mı? Bu arada format her şeye çözüm değildir.
internet bağlantımda sorun olup olmadığını anlayamadım speedteste hızım normal ayrıca bazı sıtelere ve ınternet baglantısı gerektıren oyunlara tak dıye gırerken bagzılarına hıcbır sekılde gırmeyıp ınternet baglantınızı kontrol edın dıyor.. bunun sebebı ne olabılır ınternetımı nasıl duzeltebılırım? (ttnet)
Arkadaşlar sorunu çözdüm TTNET internetime kısıtlama getirmiş ve sonradan sistemsel olarak düzeltmeyi unutmuş. Müşteri hizmetlerini arayarak hemen halledebiliyorsunuz. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı