Öncelikle bu işi tek kişi yapmanız çok ama çok zor, bir ekibe ihtiyaç var.Merhaba ben Steam gibi site oluşturacağım ama bunları bilmiyorum.
Oyun koyarsam yapımcıları benden para alacak mı?
Oyun sitesi kurmak için hangi siteleri kullanmam lazım?
Bedava bir şekilde oyun sitesi yapılır mı?
Eğer oyunları koyarsam oyunun kendisi çıkacak mı? Örnek. ProgramFiles/Siteisim/GTA ProgramFiles/Siteisim/Battlefield gibi kendi sitemin ismi dosyalarda nasıl çıkar?
Cevaplarsanınız sevinirim
Steam gibi bir oyun satış sitesi yapmak için 200 yıl gerekiyor demişsiniz, Steam'in yapımı 200 sene sürdü mü peki?Hocam yanlış mı 2 yılda Steam'i geçebilecek bir site bulursanız söyleyin oradan alayım oyunları.
Merhaba ben Steam gibi site oluşturacağım ama bunları bilmiyorum.
Eğer oyunları koyarsam oyunun kendisi çıkacak mı? Örnek. ProgramFiles/Siteisim/GTA ProgramFiles/Siteisim/Battlefield gibi kendi sitemin ismi dosyalarda nasıl çıkar?
Cevaplarsanınız sevinirim.
Tek başına yaparsa belkiSteam gibi bir oyun satış sitesi yapmak için 200 yıl gerekiyor demişsiniz, Steam'in yapımı 200 sene sürdü mü peki?
Lafın gelişi hocam. Bu işin uzun sürdüğünü belirtmek ve zor olduğunu söylemek için.Steam gibi bir oyun satış sitesi yapmak için 200 yıl gerekiyor demişsiniz, Steam'in yapımı 200 sene sürdü mü peki?
Bolca süreniz, paranız ve çalışanınız olması gerek. Böyle birşey için kendini kanıtlaman gerekir. İmkansız değil ama başka bir işten başla sonra kendi siteni yap.Merhaba ben Steam gibi site oluşturacağım ama bunları bilmiyorum.
Cevaplarsanınız sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.