Steam GTA 5 Aktif Etme

Mesty

Hectopat
Daha fazla  
Merhablar,

Bugün steam'den gta 5 satın aldım. Oyunum hala iniyor. Peki ben oyunu aktif etmek için gta 5 launcherine kendi steam hesabı mı yazacağım yoksa social clup üyeliğimi mi ? Bu arada social cluba da üyeyim. Profilime girince alt tarafta active your grand theft auto 5 yazıyor, tıkladım bağlantıya orada bana 2 seçenek sordu. Ya oyunu satın al ya da kod gir diyordu. Bende reddem code dedim. Ve steam'den gta 5'e sağ tıklayıp cd keyi göster dedim. Ama reddem code bölümüne keyi girdiğimde Your cd key is already used diyor. Yani demek ki ben gta launcherine direk olarak steam hesabımı yazıp girebileceğim ? Yoksa illa social club üyeliği gerekli mi ?

Yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun Steam ve Social Clup üzerinden açılıyor. Siz uyunu açmak istediğinizde sizden Steam hesabınıza giriş yapmanız istenecek, tabi aynı zamanda Social Clup hesabınıza da giriş yapmanız gerek. Onun dışında birşey yapmanız gerekmez.
Yani yükleme bittikten sonra hesaplarınızı giriş yapmanız yeterli.

Evet, ben de daha önce aynı durumu yaşadım...
Hani, tanımlama denince insanlar KEY, vb. girmek mi gerek gibi algılar diye öyle yazdım.
Daha önceki deneyimlere dayanarak: Aldığım bir oyuna (Steam Key) ilk girerken benden önce Steam'a (Steam zatn açık ise gerek yok) daha sonra Social Clup'a giris yapmam istendi, tabi bir kereye mahsus :)

beyler bende zamanında steamdeki max payne 3 icin social club hesabı actım ve oynadım ve sonra bıraktım social club hesabın sifresi,hotmail i aklımda degil pc ye format atıldıgı icin tüm bilgiler gitti ,simdi steam den gta 5 aldım ve benden o social club hesabın istiyor gta ya girebilmem icin simdi ney yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı