Yiğit mercan262 Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 48 2 Nisan 2020 #1 Yedek hesabımda GTA 5 vardı. Onu main hesabıma paylaşmak istedim, ayarlardan aileye girip kendi hesabıma yetki verdim. Oyun kütüphaneme geldiğinde satın al yazıyor, çözümü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2020
Yedek hesabımda GTA 5 vardı. Onu main hesabıma paylaşmak istedim, ayarlardan aileye girip kendi hesabıma yetki verdim. Oyun kütüphaneme geldiğinde satın al yazıyor, çözümü bilen var mı?
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 2 Nisan 2020 #2 Her Social Club hesabı tek bir Steam ile birleştiği için oyunu tekrar satın alman gerekiyor. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 2 Nisan 2020 #3 GTA 5 gibi üçüncü parti DRM kullanan oyunlar aile paylaşımı yoluyla paylaşılamaz. Tüm Steam oyunları paylaşılabilir mi? Hayır, teknik sınırlamalardan dolayı, bazı Steam oyunları paylaşılamayabilir. Örneğin, üçüncü-parti kodlar, hesaplar, ya da üyelikler gerektiren oyunlar hesaplar arasında paylaşılamaz. DLC, ödünç alan kişi oyuna kendisi sahip olsa bile paylaşılmayacaktır. Oynaması ücretsiz oyunlar ve o oyunlar için satın alınmış herhangi bir indirilebilir içerikler de Aile Paylaşımı için geçerli değildir. Ek olarak, aynı zamanda eğer VAC tarafından yasaklanırsanız, VAC korumalı oyunları paylaşamayacaksınız. Steam Destek :: Aile Kütüphanesi Paylaşımı support.steampowered.com Artı 0 Eksi
GTA 5 gibi üçüncü parti DRM kullanan oyunlar aile paylaşımı yoluyla paylaşılamaz. Tüm Steam oyunları paylaşılabilir mi? Hayır, teknik sınırlamalardan dolayı, bazı Steam oyunları paylaşılamayabilir. Örneğin, üçüncü-parti kodlar, hesaplar, ya da üyelikler gerektiren oyunlar hesaplar arasında paylaşılamaz. DLC, ödünç alan kişi oyuna kendisi sahip olsa bile paylaşılmayacaktır. Oynaması ücretsiz oyunlar ve o oyunlar için satın alınmış herhangi bir indirilebilir içerikler de Aile Paylaşımı için geçerli değildir. Ek olarak, aynı zamanda eğer VAC tarafından yasaklanırsanız, VAC korumalı oyunları paylaşamayacaksınız. Steam Destek :: Aile Kütüphanesi Paylaşımı support.steampowered.com
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 5 Nisan 2020 #4 Maalesef olmuyor. İki hesabım var, GTA oynayacağım zaman diğerine giriş yapıyorum. Artı 0 Eksi
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #5 Eski Steam hesabını Social Club'dan ayır. Yeni Steam'ine bağla. Muhtemelen olur. Steam'de olması zorunlu değilse Direk Rockstar Launcher'dan indir. Artı 0 Eksi
Eski Steam hesabını Social Club'dan ayır. Yeni Steam'ine bağla. Muhtemelen olur. Steam'de olması zorunlu değilse Direk Rockstar Launcher'dan indir.