GTA 5 RGSC kodunu çok ucuz bir fiyata buldum ancak yine de insan Steam olsun istiyor. Steamde 100 TL civarına düşer mi yoksa alıp işime mi bakıyım? Tüm konuları araştırdım ancak net bir cevap bulamadım. Yılbaşı İndrimi felan gibi zamanlarda girer mi? Fikirlerinizi bekliyorum.
Hayır, bence düşmez. Çünkü GTA 5 hala iyi bir oyun. Şuan 160TL diye biliyorum. Steamden her zaman almak iyidir. Bence alın ama site güvenilir mi? Bir bakmanızı öneririm.
Hayır, bence düşmez. Çünkü GTA 5 hala iyi bir oyun. Şuan 160TL diye biliyorum. Steamden her zaman almak iyidir. Bence alın ama site güvenilir mi? Bir bakmanızı öneririm.
Şimdi benim aklıma takılan ben 82 TL'ye buldum bulmuşken ucuza alayım mı yoksa steam'in avantajları fazla olduğu için steam'den mi alayım ? Ve site güvenilir ona şüphem yok.
Steam'de zaten hali hazırda 149 TL indirimli fiyatında. Bu indirimin kalıcı olduğunu söyleyenlerde var. Bence 82 TL çok iyi bir fiyat. Hemen alıp saatlerce oynamak istiyorum dersen al. Ama almazsan da G2A'da 110-130 TL aralığında başka zamanda bulabilirsin. Eğer hemen oynamam sadece kenarda dursun diyorsan beklemeni öneririm.