Steam Guard kayıtlı telefon bozuldu

halilng350

Hectopat
Katılım
18 Mart 2019
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam Guard kayıtlı telefon bozuldu arkadaşlar. Şimdi ben ne yapacağım? Telefon numarası ile kurtarma gibi bir durum var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam uygulamasını yükle. Kullanıcı adı ve şifreni gir. Orada Steam Guard kodu isteyecek ve altta "yapamam"(veya ona benzer) diye bir tuş olacak ona basın. Orada karşınıza 2 seçenek çıkacak: Bu cihazı kullan,Steam Guard'ı kaldır ve e-posta doğrulamaya geri dön. Buradan ilk "Bu cihazı kullan" seç sonrası kolay zaten halledersin. Eğer hallettikten sonra hala Steam Guard sayfasında kod göremezsen Steam'ı silip tekrar yükle. Önceki yaptıklarını yap ama bu sefer e-posta doğrulamaya dönmeyi seç. Sonrası yine basit orasını halledersin. Girdikten sonra Steam Guard sayfasından tekrar mobil doğrulayıcıyı aç. Eğer bu da olmazsa tek çaren Steam Destek olacak.
 
Böyle durumlar için Steam size bir kurtarma kodu veriyor. Bu kodu Steam mobil uygulamasından ulaşabiliyorsunuz. Tabii siz şu an erişim sağlayamıyorsunuz. Bu durumlar için bu kodu kaydetmek önemli. Eğer kurtarma kodunuzu bilmiyorsanız Steam Destek'e mesaj atın, sahipliğinizi kanıtlayabilirseniz hesabınızı geri verirler.
 
Galiba Steam Guard kurtarma kodu diye bir şey buldum telefon galerim ile şimdi ben bu linke tıklarsam ne yapabilirim?
Kurtarma kodu ile direkt Steam Guard'ı iptal edip hesaba erişim sağlayabilirsiniz. Hâli hazırda bir cihazda hesabınıza giriş yapılmışsa, Steam>Ayarlar>Steam Guard Hesap Güvenliğini Yönet>Kimlik Doğrulayacısını Kaldırın. Yapılmamışsa "Parolanızı mı Unuttunuz?" bölümünden kurtarabilirsiniz sanırsam o kod ile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı