Steam Guard kodu nasıl alınır?

M A T I Z

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
128
Çözümler
1
Arkadaşlar başlıktan da belirtmiş olduğum gibi Steam guard kodu alamıyorum bilgisayarımda Steam yüklü mobil cihazıma da yüklemiştim Steam guardı aktif etmek maksadıyla. Sonra telefonuma format atmak zorunda kaldım doğal olarak içindeki her şey silindi. Bilgisayarda daha düne kadar hiçbir sıkıntı yoktu bu sabah bilgisayarı açtım Steam'e girdim benden mobil doğrulama kodu istedi. Ne yapacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
 
Mobil'den guard'ı ilk açtığınızda size bir recovery kodu verip saklamanızı istiyor. O kod halen elinizde mevcut mu? Yoksa supportla iletişime geçmeniz gerekiyor hesaba girmek için. Birkaç güvenlik sorusu sorup hesabınıza erişimi sağlıyorlar, Steam Guard'ı deaktif edip.
 
Bu Guard'ı aktifleştirdikten sonra kurtarma kodunu saklayın. Hala aynı telefon numarasını kullanıyorsan telefonuna Steam'i indir. Hesabına giriş yap. Guard kodu isteyince alttaki seçeneklerden koda erişimim yok de. Sonra telefon numarasına SMS gönder ile devam et. Eğer telefon numarasınada erişimin yoksa dua et G-mail'ine olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı