Steam Steam Guard olmasına rağmen hesap çalındı

Yigit5231

Femtopat
Katılım
2 Ağustos 2023
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, ben sabah uyandim, 12 civari kahvaltı yaptim 12 bucuğa kadar. Sonra telefonu elime aldim, bir baktim 12:12 saatinde. Telefon numaram kaldırılmış, Gmail'im değiştirilmiş, Rusça bir şekilde Gmail'e kod falan gelmiş. Konum Litvanya gözüküyor. Aklim almiyor. Steam Guard varken nasıl adam benim hesabımı çalabilir? Gmail'ime gelen kodu nasıl alabilir? Bir de yani ben kahvalti yaparken adam orada arkada hesabı caliyormus, trajikomik saçma bir olay. Bir de gelen şeyler spam kutuma gelmiş, sonradan anladım.

Destek açtım işte, hesapta olan oyunlari falan söyledim. İnşallah geri alırım. Artık hiçbir şekilde hiçbir şeye guvenim kalmadi. Guvenli olsun diye Steam Guard ekliyorum, yine hesap caliniyor. Daha once yine bir hesap calinma vakam oldu, onu kurtaramadim. Bunu kurtarmak istiyorum, artık cidden bıkkınlık geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. İnşallah hesabınızı geri alabilirsiniz. Acaba Steam API key aktif miydi? API key yoluyla hesaba ulaşıp çalabildiklerini okumuştum.
 
Steam hesabınızda kartınızla alınan bir oyun varsa kurtarırsınız benim de değişti sonra ilk mail tel numarası falan istediler hesabın kartla oyun aldıysanız kart numarası veriyorsunuz onlar anlayınca hesabın sizin oldugunuzu geri veriyorlar e-posta ile.
 
Steam Guard E-posta özelliğini kullanıyorsanız e-posta hesabınıza eriştikleri gibi Steam hesabınızı da ele geçirmeleri çok zor olmaz. Keza Gmail'inizin de çalındığını ve değiştirildiğini belirtmişsiniz.
En üst düzey koruma için Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı'yı kullanmanızı tavsiye ediyorum. Gereken bilgileri Steam Destek'e verdiğinizde hesabınızı kolaylıkla geri alabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
 
Arkadaşların dediği yöntemle hesabını kurtarabilirsin. Hesabını nasıl çaldırdığını düşünüyorsun? CS kasa sitelerine kayıt veya Steam Idle vs gibi şeyler kullanarak mı?
 
Arkadaşların dediği yöntemle hesabını kurtarabilirsin. Hesabını nasıl çaldırdığını düşünüyorsun? CS kasa sitelerine kayıt veya Steam idle vs gibi şeyler kullanarak mı?

Ben öyle seylere inanmam inansam bile asla zaten hesabımı vermem daha önce de hesabım çalınmıştı onda Steam Guard yoktu kurtaramadim aklim başıma geldi şimdi Steam Guard kullanıyorum ama yine çalınıyor cok garip ayrica 2. bir hesabım daha var onda da stema guard var şu anlık sorun yok ama ileride ne olacağı belli olmaz.

Tek anlamadığım konu e postaya gelen koda nasıl eristikleri çünkü googlr hesabıma giris falan yapılmamış he ben yine de az önce şifremi değiştirdim 1 yıl once değiştirmiştim çünkü garanti olsun dedim.
 
Steam destek ile iletişime geçiyorsun, geri dönüş sağladıklarında senden birkaç bilgi istiyorlar. Alışveriş yaptığın kartın son 4 hanesi veya ilk mail adresin vb. Bu bilgileri verdikten sonra geri alıyorsun. Çok basit bir işlem, birkaç gün önce arkadaşımın başına geldi. Ertesi gün geri aldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı