SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 8 Nisan 2021 #1 Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor.
Mehmet Yay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 8 Nisan 2021 #2 SalihCinar dedi: Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz kişinin 1 kuruştan yüksek bir rakam yatırması lazım Steam'e. Hiç para yatırmamış ise hediye yollanamıyor. Artı 1 Eksi
SalihCinar dedi: Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğiniz kişinin 1 kuruştan yüksek bir rakam yatırması lazım Steam'e. Hiç para yatırmamış ise hediye yollanamıyor.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 Mehmet Yay dedi: Gönderdiğiniz kişinin 1 kuruştan yüksek bir rakam yatırması lazım Steam'e. Hiç para yatırmamış ise hediye yollanamıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç para yatırmamış arkadaşıma hediye göndermiştim ben. Sorunun o olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Mehmet Yay dedi: Gönderdiğiniz kişinin 1 kuruştan yüksek bir rakam yatırması lazım Steam'e. Hiç para yatırmamış ise hediye yollanamıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç para yatırmamış arkadaşıma hediye göndermiştim ben. Sorunun o olduğunu sanmıyorum.
Mehmet Yay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 8 Nisan 2021 #4 Nemai dedi: Hiç para yatırmamış arkadaşıma hediye göndermiştim ben. Sorunun o olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu hocam ama hediye yollanmıyordu. Para yatırınca birden düzeldi. Belki tarihler farklıdır. Ne zaman yollamıştınız hediyeyi? Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Hiç para yatırmamış arkadaşıma hediye göndermiştim ben. Sorunun o olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu hocam ama hediye yollanmıyordu. Para yatırınca birden düzeldi. Belki tarihler farklıdır. Ne zaman yollamıştınız hediyeyi?
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 Mehmet Yay dedi: Bende de olmuştu hocam ama hediye yollanmıyordu. Para yatırınca birden düzeldi. Belki tarihler farklıdır. Ne zaman yollamıştınız hediyeyi? Genişletmek için tıkla... 2-3 ay olmuştur. Artı 0 Eksi
Mehmet Yay dedi: Bende de olmuştu hocam ama hediye yollanmıyordu. Para yatırınca birden düzeldi. Belki tarihler farklıdır. Ne zaman yollamıştınız hediyeyi? Genişletmek için tıkla... 2-3 ay olmuştur.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #6 SalihCinar dedi: Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda çok fazla hediye gönderimi yaptıysanız bu hayatı alırsınız. İki hesabında bölgesinin Türkiye olması gerekli. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda çok fazla hediye gönderimi yaptıysanız bu hayatı alırsınız. İki hesabında bölgesinin Türkiye olması gerekli.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.559 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #7 SalihCinar dedi: Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Genişletmek için tıkla... Hediye harcamaların kendi hesabında yaptığın harcamalardan fazla olamıyor, bu yüzden böyle bir hata oluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Steam'de birkaç kez denedim ve hepsinde de 'birkaç dakika sonra yeniden deneyin' hatası vererek hediye göndermiyor. Genişletmek için tıkla... Hediye harcamaların kendi hesabında yaptığın harcamalardan fazla olamıyor, bu yüzden böyle bir hata oluyor diye biliyorum.