Steam Hediye Kısıtlaması

zyflex

Hectopat
Arkadaşım yeni bir hesap açtı ve profilini güzelleştirmek içinde biraz Steam Puan dükkanından eşyalara ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende zaten sürekli Steam'e bakiye yükleyen birisiydim, bu seferlik kendisine 1250 TL cüzdan kodu gönderdim. Kendime hediye atacaktım, puanlar ise onda kalacaktı ancak bir türlü atamıyorum. Daha önce atamadığımda Steam Destekle iletişime geçtim ve sorunu çözdüler, sonra oyunu attık. Oyunu beğenemedim pek iade istedim, fiyatı da yüksekti. Para geri arkadaşıma geldi. Sonra dün No Man's Sky almaya çalıştık, alamadık. Desteğe yazdık ve bize şu aşağıdaki saçma mesajı yolladı. Saçma diyorum çünkü daha önce düzeltilen bir sorunu şu an ''düzeltemeyiz'' diyor? Ne alaka gerçekten.

WhatsApp Image 2023-03-01 at 15.32.35 (1).jpeg

Mesajda "Oyunu direkt ödeme yaparak alırsan gönderebilirsin, fakat cüzdandaki bakiyenle hediye atamazsın. Cüzdandaki bakiyenle sadece kendin için alabilirsin" diyor. Kısıtlama koymuşlar ve kaldıramayacağını söylüyor.
Bunu ben de okuyabiliyorum, sadece saçma. Daha önce gönderdim ve hiçbir sorun olmadı, hatta ikonik olan daha önce 600 TL'lik oyun gönderdim. Şu an sadece 250 TL'lik oyun göndermeye çalışıyoruz ve olmuyor. Çok garip.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı