Steam hediye yasağı verdi

Katılım
19 Haziran 2018
Mesajlar
1.831
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
NCR Trooper
Merhaba. Benim 2 adet Steam hesabım var. Birini ana hesabım olarak kullanırken diğerini CS:GO hesabım olarak kullanıyorum. Genel olarak CS:GO hesabımda para oluyor çünkü CS:GO'dan düşen kasa-skin gibi eşyaları satıyorum. Oyun almak istediğimde diğer hesabıma hediye olarak yolluyorum. Dün ana hesabıma This War of Mine hediye etmek istediğimde hatayla karşılaştım. Bu hatayı 2-3 kere daha almıştım ve Steam desteğe yazdığımda çözüme kavuşmuştum. Bu sefer yazdığımda bana genel hediye kısıtlaması atıldığını gördüm. Güya ben hediye ile insanlara oyun satıyormuşum ve bu yasakmış. Halbuki yaptığım tek şey diğer hesabıma oyun-DLC atmaktı. Okuduğum kadarıyla Steam cüzdanımdaki bakiye ile hediye atamıyormuşum. Kredi kartı ile atabilirmişim. Kredi kartı ile alsam zaten hediye atmam, diğer hesabıma direkt alırdım. Amaç kasa-skinler ile edindiğim cüzdanımdaki parayı kullanmak.
Destekten gelen yanıtı aşağıya koyuyorum ve düşüncelerinizi bekliyorum. Ne yapmam gerek? Sizce haklı bir ban mı?

Screenshot_2.png
 
Merhaba. Benim 2 adet Steam hesabım var. Birini ana hesabım olarak kullanırken diğerini CS:GO hesabım olarak kullanıyorum. Genel olarak CS:GO hesabımda para oluyor çünkü CS:GO'dan düşen kasa-skin gibi eşyaları satıyorum. Oyun almak istediğimde diğer hesabıma hediye olarak yolluyorum. Dün ana hesabıma This War of Mine hediye etmek istediğimde hatayla karşılaştım. Bu hatayı 2-3 kere daha almıştım ve Steam desteğe yazdığımda çözüme kavuşmuştum. Bu sefer yazdığımda bana genel hediye kısıtlaması atıldığını gördüm. Güya ben hediye ile insanlara oyun satıyormuşum ve bu yasakmış. Halbuki yaptığım tek şey diğer hesabıma oyun-DLC atmaktı.
Destekten gelen yanıtı aşağıya koyuyorum ve düşüncelerinizi bekliyorum. Ne yapmam gerek? Sizce haklı bir ban mı?

Eki Görüntüle 1184692
Bu sistemi Steam dışı satın alım için yaptığınızı düşünüyorlar. Öbür hesabınızdan alsanız daha mantıklı olabilirdi uyarının ortadan kalkması için.
 
Bu sistemi Steam dışı satın alım için yaptığınızı düşünüyorlar. Öbür hesabınızdan alsanız daha mantıklı olabilirdi uyarının ortadan kalkması için.
Hocam para dediğim gibi CSGO hesabımda olduğu için böyle yapıyordum. Kredi kartı ile satın alım yaptığımda zaten ana hesabıma direkt olarak alıyorum. Oyunları CSGO hesabıma almak istemiyorum hadi aldım diyelim DLC almak istediğimde alamıyorum çünkü DLC'yi almak için CSGO hesabımda oyuna sahip olmam gerekiyor.
 
Merhaba. Benim 2 adet Steam hesabım var. Birini ana hesabım olarak kullanırken diğerini CS:GO hesabım olarak kullanıyorum. Genel olarak CS:GO hesabımda para oluyor çünkü CS:GO'dan düşen kasa-skin gibi eşyaları satıyorum. Oyun almak istediğimde diğer hesabıma hediye olarak yolluyorum. Dün ana hesabıma This War of Mine hediye etmek istediğimde hatayla karşılaştım. Bu hatayı 2-3 kere daha almıştım ve Steam desteğe yazdığımda çözüme kavuşmuştum. Bu sefer yazdığımda bana genel hediye kısıtlaması atıldığını gördüm. Güya ben hediye ile insanlara oyun satıyormuşum ve bu yasakmış. Halbuki yaptığım tek şey diğer hesabıma oyun-DLC atmaktı. Okuduğum kadarıyla Steam cüzdanımdaki bakiye ile hediye atamıyormuşum. Kredi kartı ile atabilir mişim. Kredi kartı ile alsam zaten hediye atmam, diğer hesabıma direkt alırdım. Amaç kasa-skinler ile edindiğim cüzdanımdaki parayı kullanmak.
Destekten gelen yanıtı aşağıya koyuyorum ve düşüncelerinizi bekliyorum. Ne yapmam gerek? Sizce haklı bir ban mı?

Eki Görüntüle 1184692

Haksız bir ban. Daha fazla ticket atın ve durumu anlatın. Saçmalık çünkü yaptıkları şey.
 
Hocam para dediğim gibi CSGO hesabımda olduğu için böyle yapıyordum. Kredi kartı ile satın alım yaptığımda zaten ana hesabıma direkt olarak alıyorum.
Skinlerini diğer hesaba atarak oradan sat direkt. Oyunları da direkt oradan alırsın böylece sorun kalmaz.
 
Hediye sistemini satis faaliyetleri icin kullandiginizi düsünüyorlar. Bu yüzden baska hesaplara hediye alirken cüzdandaki parayi kullanmanizi engellemisler.

Steam Destek bu yasaklamayi kaldiramaz demis. Actiginiz destek talebini kapatiyorlarsa herhangi bir sonuc alabileceginizi pek sanmiyorum.
 
Hocam para dediğim gibi CS:GO hesabımda olduğu için böyle yapıyordum. Kredi kartı ile satın alım yaptığımda zaten ana hesabıma direkt olarak alıyorum. Oyunları CS:GO hesabıma almak istemiyorum hadi aldım diyelim DLC almak istediğimde alamıyorum çünkü DLC'yi almak için CS:GO hesabımda oyuna sahip olmam gerekiyor.

Hocam çıkan itemleri biriktirip takas ile ana hesaba atıp satın Steam bu konuda haklı kimin ne için bunu yapıcağını bilemezsin bu yöntemler ile dolandırıcılık yapıyorlar.
 

Geri
Yukarı