Steam hesabı çalınabilir mi?

Çalınan Steam hesapları, daha önce kredi veya banka kartınızla ödeme yapıp oyun vs aldıysanız, o kartla ilgili birkaç bilgi istiyolardı galiba Steam destek ekibi oradan alabiliyorsunuz öyle hatırlıyorum.

Reis her türlü bilgiyi verdim steam desteğe fakat benden sadece cd key istiyor . O da bende yok. Hesap 16 yıllık o yüzden cd key istiyor fakat şoyle bir şey var ki steam guard koduna bile erişebiliyorum , kurtarma kodum var ama bir işe yaramıyor sanırım . Bu bilgileri soyledim onlara fakat yine benden cd key istediler
Bir fatura ver onlara. Bankan ile görüş oradan alabilirsin.

Kurtarma kodu ile emaili değiştirebiliyorsunuz. Tam olarak nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama steam client'de bilgilerinizi girerken "Giriş yapamıyorum..." seçeneğine tıklayın ve ordan seçenekleri kontrol edin.

Kurtarma kodu ile emaili değiştirebiliyorsunuz. Tam olarak nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama steam client'de bilgilerinizi girerken "Giriş yapamıyorum..." seçeneğine tıklayın ve ordan seçenekleri kontrol edin.
Ama bütün bilgilerim değişti yinede olur mu ki ?

Reis kaç kere dicem bilmiyıorum ama olmuyor anlayın işe yaramıyor :D
Nasıl olmuyor ne olmuyor git yeni ticket aç ver bir fatura işte önceden ben yaptım bende nasıl çalıştı o zaman? Adamlar orda yardım etmek için duruyorlar eğer sana işine önem vermeyen birisi geldiyse başka bir ticket at dediğimi yap verirler hesabı eğer üztünden uzun zaman geçmediyse.

Nasıl olmuyor ne olmuyor git yeni ticket aç ver bir fatura işte önceden ben yaptım bende nasıl çalıştı o zaman? Adamlar orda yardım etmek için duruyorlar eğer sana işine önem vermeyen birisi geldiyse başka bir ticket at dediğimi yap verirler hesabı eğer üztünden uzun zaman geçmediyse.
Reis hesap 16 yıllık oldugu için benden sadece cd key istiyorlar aldıgım oyunları filan hepsini attım onlara fotoğraf olarak fakat yine cd key istediler her türlü bilgiyi verdim diyorum ama eski hesaplarda bu bilgiler işe yaramıyor ilk istedikleri şey cd key .O yuzden işe yaramıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı