Dostum CS envanterini bir süreliğine taşımanı öneririm. 4 sene önce ben de çaldırmıştım herifler sadece CS'den banlattılar hile açıp şaka gibi ya. Envantere dokunmamışlardı bir de.
Bu aralar virüsle hesap çalma popüler midir nedir anlamadım. Benim de virüs yüzünden Instagram hesabıma girdiler. Malwarebytes yükleyip tam tarama yapın. Keylogger vb. olabilir.
Çalınan hesapların çok büyük bir kısmı kullanıcı hatası yüzünden çalınıyor. Ya virüslerden ya da bilgilerini yanlış sitelerde kullanmaktan.Bu aralar virüsle hesap çalma popüler midir nedir anlamadım. Benim de virüs yüzünden İnstangram hesabıma girdiler. Malwarebytes yükleyip tam tarama yapın. Keylogger vb. olabilir.
Aynen bende de öyle oldu. O zamanlar deneyimim olmadığından vs. ve de biraz çocuk akıllı olduğum için ya ne olacak falan demiştim. Ama gerçekciydi hocamAynısını bende yaşamıştım hocam, scam siteye denk geldim eldiven çıktı diye seviniyordum hesabı bir girdim çaldılar. Geri aldım ama CS'den banlatmışlardı. Envanterimde güzel skinler vardı kaldı öyle. Ben de başka Steam hesabıyla 21 level olup seçkin yaptım hesabı.
Hocam size şöyle diyeyim, The Witcher 3 save dosyalarımı kaybetmiştim internetten indirdiğim save dosyası virüs çıktıher türlü virüs beni buluyor ben anlamadım bu işi.
Aynen bende de öyle oldu. O zamanlar deneyimim olmadığından vs. ve de biraz çocuk akıllı olduğum için ya ne olacak falan demiştim. Ama gerçekciydi hocam.
Beni mail üzerinden aradılar dolandıran çocukla konuştum. AWP pink ddpat dolandirildim. O zaman bir biçak parasıyla aynıydı neredeyse. Çocuk içerde izliyordu onun bile lafını ettik. Bana pek anlamasamda, bu kod gibi bir şey yolladı öğeyi denetle yapıp yapıştır dedi bir yapıştırdim benim skini site üzerinden adama atmişim. Herif direk engelledi adam bir de profilini Türk bayrağı falan koymuştu.
bilgisayarında keylogger virüsü olabilir. Eset nod32 veya Malwarebytes yükle. Pc boştayken görev yöneticisi kullanımı normalmi ona bak. uğraşmak istemiyorum diyorsan format atabilirsin genelde antivirüsler butür virüsleri bulamazlarHesap bende şu an hiçbir sorun yaşamıyorum ve Steam Guard'sız hesaba nasıl girdiler onu anlayamadım.
senin pcdede keylogger olabilir. Günümüzde butür virüsleri yemek çok kolayBeni mail üzerinden aradılar dolandıran çocukla konuştum. AWP Pink ddpat dolandirildim. O zaman bir biçak parasıyla aynıydı neredeyse. Çocuk içerde izliyordu onun bile lafını ettik. Bana pek anlamasamda, bu kod gibi bir şey yolladı öğeyi denetle yapıp yapıştır dedi bir yapıştırdim benim skini site üzerinden adama atmişim. Herif direk engelledi adam bir de profilini Türk bayrağı falan koymuştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.