Steam hesabı nasıl çalınıyor?

O bahsettiginiz kod uygulamanin yüklü oldugu telefona erisiminiz olmadigi zaman gerekiyor. Bu kodu da diger bilgiler olmadan rastgele kullanamazsiniz.

Yani atiyorum R874566 benim kodum diye hesabima direkt bu kodla erisemezsin. Yoksa herkes kafasina göre bir tane hesap tokatlar.
Bahsettiğim gibi hiçbir şekilde şifreme erişebilecekleri bir açık yok bende. Dileğim kısa bir zaman içinde hesabımı geri almam. PUBG banıda yemişim bir güzel çalan hile açtığı için. PUBG'yede ticket attım umarım korktuğum başıma gelmez. Maddiyi geçtim, manevi değeri çok benim için...
 
PUBG gelistiricileri bir kereligine mahsus kiyak geciyorlar. Muhtemelen yasaklama kaldirilir.

Hesaba geri dönecek olursak; Son zamanlarda Steam sitelerine benzer bir siteye giris yaptiniz mi? Sizin anlattiginiz gibi hesabiniza erisebilme ihtimalleri yok. Yani o R ile baslayan kod tek basina yetersiz.
İnanmazsınız belki ama adama arkadaşım dün mesaj attı konuştular şifreyi vereceğini söylemişti inanmadık ilk başta sonra ban yedikten sonra şifreyi arkadaşa attı hatta bu i* telefon doğrulamamızı bile yaptı ilginç bir şekilde. hesap şuanda güvende sıradaki sorunumuz ban kısmı onuda çözeceğim umarım. Şaka gibi ya...
 
Bilinçli bir kullanıcıysanız, çaldırmazsınız. Steam'in domainleri dışındaki bir sitede hesabınızla giriş yapmazsanız, "sana şu itemi vereceğim" diyenlere inanmazsanız, warez yazılım ve oyun indirmezseniz ve adam akıllı antivirüs kullanırsanız, sorun yaşamazsınız.
Arkadaslar ben bir adamin yolladigi kasa linkine tikladim ve hesap gitti nasil geri alabilirim
 
Arkadaşlar lütfen biri yardım etsin

Steam hesabıma giremiyorum

Hesaba bağlı olan e posta adresini kapatmıştım (direk hesabı sildim)
Hesaba bağlı olan telefon numaramı da kapattırmıştım (yeni hat almıştım)
Sonradan fark ettim ki hesapta bu bilgiler vardı
İşin daha da kötü yanı giriş adımı ve şifremi de hatırlamıyorum
Faturaların hiçbiri yok elimde
Mobil ödeme yapmıştım hep

Ama parolamı unuttum kısmın da e posta adresini girin kısmına eski e postamı yazınca hesabı buluyor tek sorun o hesap silindi (aynısı telefon numarası için de geçerli) ben bu hesabı nasıl geri alabilirim?
 

Buradaki anahtar kelime Phishing, yani oltalamadır. Bedava skin, oyun veya Steam cüzdan kodu diye bağlantı paylaşıp insanları sahte sitelere yönlendiriyorlar. Bu siteler Steam sayfasına birebir benzediği için bilinçsiz kullanıcılar şüphelenmiyor. Kişi siteye Steam Guard dahil tüm bilgilerini girdikten sonra hesabı elden gidiyor.

Steam'de güvenlik zafiyeti yok. Oltaya gelen kullanıcıların hatası sadece.
O fishing değil mi :)
 
Arkadaşlar lütfen biri yardım etsin.

Steam hesabıma giremiyorum.

Hesaba bağlı olan e-posta adresini kapatmıştım (direk hesabı sildim)
Hesaba bağlı olan telefon numaramı da kapattırmıştım (yeni hat almıştım)
Sonradan fark ettim ki hesapta bu bilgiler vardı.
İşin daha da kötü yanı giriş adımı ve şifremi de hatırlamıyorum.
Faturaların hiçbiri yok elimde.
Mobil ödeme yapmıştım hep.

Ama parolamı unuttum kısmın da e-posta adresini girin kısmına eski e postamı yazınca hesabı buluyor tek sorun o hesap silindi (aynısı telefon numarası için de geçerli) ben bu hesabı nasıl geri alabilirim?

Reis Steam'e yeni özellik eklediler mikrofonuna koltuk altını yaklaştır koklayarak senin olduğunu anlayıp açıyor hesabı.
 
Rastgele gelen mesajlara tıklama, Steam haricinde başka uygulamalarda Steam girişi yapma, şifreni paylaşma. Bu yazdıklarımı yaptığın sürece kolay kolay çalınmaz. Bilinçli bir şekilde kullandığın halde çalınırsa bilgisayarında virüs olabilir. Çalınırsada Steam desteğe başvurabilirsin. Hesabın sana ait olduğunu kanıtlaman için senden satın alma faturanı isteyebilirler yani faturaları her zaman kaydet.
 

Geri
Yukarı