Görkem Efe ÇATLI
Hectopat
Son günlerde istemesem de, forumda bayağı görmeye başladım bu olayları ve ben de kuşku içerisine düştüm. Forumlarda yazılanları okuduğum zaman ise merak etmedim değil nasıl olur da bir hesap çalınır? Steam güvenlik konusunda mı zafiyet var yoksa bizler tarafında mı çözemedim. Öyle her hesap istedikleri gibi çalınabiliyor mu? Bu çalma işlemi nasıl oluyor neyle oluyor nelere dikkat etmeliyiz? Aldığımız güvenlik önlemleri boşa mı gidiyor, ne gibi önlemler alabilirim? Birileri bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim, ki bu çalınma olayı benim midemi bulandırıyor. Emeğimin çöp olmasını istemem.
Şimdi hesabım iki faktörlü doğrulama olayı açık ve tanımadığım kişi ve kişileri Steam hesabıma kabul etmiyorum. Steam hesabını kurarken kullanmış olduğum mail hesabına farklı bir mail hesabı bağladım şifreleri farklı ve onlarda da iki faktörlü doğrulama olayı açık. Almış olduğum oyunlar cüzdan kodları mail hesabımda duruyor fakat bir şey olur diye ayrıca bilgisayarımda bir klasör içinde de yedek almış durumdayım.
Sizce ne gibi önemler alabilirim?
Şimdi hesabım iki faktörlü doğrulama olayı açık ve tanımadığım kişi ve kişileri Steam hesabıma kabul etmiyorum. Steam hesabını kurarken kullanmış olduğum mail hesabına farklı bir mail hesabı bağladım şifreleri farklı ve onlarda da iki faktörlü doğrulama olayı açık. Almış olduğum oyunlar cüzdan kodları mail hesabımda duruyor fakat bir şey olur diye ayrıca bilgisayarımda bir klasör içinde de yedek almış durumdayım.
Sizce ne gibi önemler alabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: