Steam hesabı nasıl kurtarılır?

4t0mic

Femtopat
Daha fazla  
Telefonuma bir mail geldi Steam sifreniz degisti diye sonrasinda da telefon numaraniz kaldırıldı diye bir mail geldi. Hesabima girmeyi denedim giremedim. Sonra hesabim calındı kısmına tıkladım şifre sıfırlayı sectim. Çok fazla sifre sıfırlama talebinde bulundunuz dedi yani hesabımın şifresini değiştiremiyorum hiçbir sekilde giris yapamiyorum. Ne yapmalıyım? 3. parti uygulama olarak Idle Daddy Idle Master kullaniyordum onları da internette Steam bu uygulamaları destekliyor diye yazdığı için kullaniyordum. Steam bu uygulamarı destekliyor mu onun hakkinda bilgi verirseniz sevinirim Steam hesabım tamamen gitti mi? Ne yapmam lazım?

Alışveriş yaptığınız kartın bilgileri, oyun aldığınızın faturasını ticket olarak gönderip geri alabiliyorsunuz diye biliyorum.

Telefonuma bir mail geldi Steam sifreniz degisti diye sonrasinda da telefon numaraniz kaldırıldı diye bir mail geldi. Hesabima girmeyi denedim giremedim. Sonra hesabim calındı kısmına tıkladım şifre sıfırlayı sectim. Çok fazla sifre sıfırlama talebinde bulundunuz dedi yani hesabımın şifresini değiştiremiyorum hiçbir sekilde giris yapamiyorum. Ne yapmalıyım? 3. parti uygulama olarak Idle Daddy Idle Master kullaniyordum onları da internette Steam bu uygulamaları destekliyor diye yazdığı için kullaniyordum. Steam bu uygulamarı destekliyor mu onun hakkinda bilgi verirseniz sevinirim Steam hesabım tamamen gitti mi? Ne yapmam lazım?
Steam destek.

Steam desteğe ticket atın max 2 günde alırsınız hesabı
ticket attım bütün bilgileri verdim ama kart bilgisini girmedim cunku şu ana kadar cok fazla kart ile alisveris yaptım steamden hangi kartın bilgisini gircegimi bilmedigimden bos bıraktım sorun olur mu

Alışveriş yaptığınız kartın bilgileri, oyun aldığınızın faturasını ticket olarak gönderip geri alabiliyorsunuz diye biliyorum.
cok fazla kart ile alisveris yaptim kartın bilgilerini atmam biraz sıkıntı ama kart bilgilerim ve faturalarım var diyelim nereye atıcagim bu kart bilgilerini ve faturaları

Ticket attım bütün bilgileri verdim ama kart bilgisini girmedim cunku şu ana kadar cok fazla kart ile alisveris yaptım Steam'den hangi kartın bilgisini gircegimi bilmedigimden bos bıraktım sorun olur mu?

Cok fazla kart ile alisveris yaptim kartın bilgilerini atmam biraz sıkıntı ama kart bilgilerim ve faturalarım var diyelim nereye atacağım bu kart bilgilerini ve faturaları.

Hocam sakın olun önce Steam destek hangi belgeleri isteyecek onu bir bekleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı