Steam Steam hesabı nasıl kurtarılır?

Emaili kontrol et. Steam tarafindan oyun aktif ettiğinde gonderilen mesajlarda belki bir seyler çıkar. Yoksa onlara ulaşamiyorum demekten başka yapacak bir şeyin yok.

Emaili kontrol et. Steam tarafindan oyun aktif ettiğinde gonderilen mesajlarda belki bir seyler çıkar.

Bakacağım hocam ama hesaba en son 3-4 yıl falan önce girmişimdir bir şey çıkçağını sanmıyorum.

Bakacağım hocam ama hesaba en son 3-4 yıl falan önce girmişimdir bir şey çıkçağını sanmıyorum.

Bir şey çıkmadı hocam.

Hocam daha geçen 1700 kusur gunluk hesabi aldım. İcindeki 500tllik cs kasaları için. Steam mesaj gonderiyor emaile oyun aldiginda kod olarak aktif ettiginde gonderiyormu bilmem ama onu yolla ben hatirlamiyorum ama bu var diye.

Emaili kontrol et. Steam tarafindan oyun aktif ettiğinde gonderilen mesajlarda belki bir seyler çıkar. Yoksa onlara ulaşamiyorum demekten başka yapacak bir şeyin yok.

Buldum hocam sağ olun attım umarım yardımcı olacaklar.

Hocam daha geçen 1700 kusur gunluk hesabi aldım. İcindeki 500TL'lik CS kasaları için. Steam mesaj gonderiyor emaile oyun aldiginda kod olarak aktif ettiginde gonderiyor mu bilmem ama onu yolla ben hatirlamiyorum ama bu var diye.

Benim hesapta 150 TL'lik toplam itemelr ama Prime CS:GO için istiyorum.

Hocam daha geçen 1700 kusur gunluk hesabi aldım. İcindeki 500TL'lik CS kasaları için. Steam mesaj gonderiyor emaile oyun aldiginda kod olarak aktif ettiginde gonderiyor mu bilmem ama onu yolla ben hatirlamiyorum ama bu var diye.

Maalesef alamadım hesabı CD key istiyorlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı