Steam hesabı nasıl?

Çok abartıyorsunuz vac 1927 gün önce yenmiş. Sanki yakın zamanda yemiş. Herkesin hatası olur. Siz geçmişte hiç mi hata yapmadınız. Adam gelmiş hesabım nasıl diyor siz diyonuz hileci incelemeye değmez. Hesap iyi ama vacden kötü oluyor diyebilirsiniz. Adamın oyunlarına bakın azsa az deyin. Adamın envanteri gayet güzel 1 tane envanterine bakan yok. Hileci incelenmez diyip boşa mesaj kasmayın incelicekseniz adam akıllı inceleyin boş mesaj atmayın. Hesabın güzelliklerini ve kötülüklerini sayın.

Çok abartıyorsunuz vac 1927 gün önce yenmiş. Sanki yakın zamanda yemiş. Herkesin hatası olur. Siz geçmişte hiç mi hata yapmadınız. Adam gelmiş hesabım nasıl diyor siz diyonuz hileci incelemeye değmez. Hesap iyi ama vacden kötü oluyor diyebilirsiniz. Adamın oyunlarına bakın azsa az deyin. Adamın envanteri gayet güzel 1 tane envanterine bakan yok. Hileci incelenmez diyip boşa mesaj kasmayın incelicekseniz adam akıllı inceleyin boş mesaj atmayın. Hesabın güzelliklerini ve kötülüklerini sayın.
Yazmak isteyip yazmadığım yazı. Teşekkürler.

Ortalama bir hesap diyebilirim. Ne iyi ne de kötü. Benim de steam hesabım bu şekilde ve açıkçası benimki bile harika sayılmaz. Ortalama buluyorum :) Bir işe girdim çalışıyorum hayalim olan oyunları yeni satın alma fırsatım oldu yavaş yavaş çocukken hayal ettiğim oyunları şimdi oynamaya çalışıyorum. Yeni çıkanlar da dahil tabi :) Yeni nasip oldu diyeyim. Hayalimdi ^^ https://steamdb.info/calculator/76561198268247286/?cc=tr

Rust beğendiğim oyundur o yüzden o envanter üzerinden yorum yapacağım adamın blackout setinden ziyade ninjasuit ve hobobarrel var envanterinde istediğin kadar para yatır envanterine ekleyemezsin. Bence güzel hesap VAC ban var ama ama olsun cezasını kendi çekmiş sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı