Steam hesabı nerede satılabilir?

Steam Calculator'a göre tüm oyunları indirimli fiyattan aldığınızı varsayarsak hesabınız 1100 TL ediyor. Normal fiyatlarla ise 5000 TL fakat kimse oyunları kendi alabilecekken hesap satın almaz diye düşünüyorum o yüzden 1100 TL den ucuza vermeniz gerekebilir.
 
Steam Calculator'a göre tüm oyunları indirimli fiyattan aldığınızı varsayarsak hesabınız 1100 TL ediyor. Normal fiyatlarla ise 5000 TL fakat kimse oyunları kendi alabilecekken hesap satın almaz diye düşünüyorum o yüzden 1100 TL'den ucuza vermeniz gerekebilir.

Steam leveli yüksek olduğu için çok söyledim.
 
Hesabınız $519 — $2180 ediyor. Şuradan hesaplayabiliyorsunuz: Steam Calculator
500 dolar ettiği falan yok. Amerika'da mı yaşıyor? Oyunları satın alırken Türkiye mağazasından satın alıyor. Satım alım yaptığında da bir çok oyun region lock ile diğer bölgelerde oynanmıyor. O yüzden yurtdışına da kafasına göre satamaz. Satacak olsa bile kime bu fiyata bu hesabı almaz. %70'i çer çöp oyunlarla dolu. RDR hariç iyi değere sahip oyun görmedim.
RDR'yi de alacak olsa 30 dolara ya da euroya çok kolay satın alabiliyorlar anahtar kodu ile. Neden bu hesaba gereksiz fiyat biçsin?
 
Hesabınızdaki kayda değer oyunların indirimli fiyatlarının toplamı hesabınızın yaklaşık değerini verir. Envanterinizdeki itemlerin de değerini hesaplayıp çıkan sonucun üstüne ekleyebilirsiniz.

SteamDB'den oyunların indirimdeki fiyatlarını görebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı