- Makaleler
- 2
Ben de teklifte bulunacağım ama gülücük atarsınız diye korkuyorum. 
kaç tl hesapMerhabalar Steam hesabımı satıyorum. VAC ban var ama skinlerden 20TL alırsın. Fotolar.
Gene mi sen. Csgo dan VAC banlı kişiler envanteri kullanamaz!!!!Merhabalar Steam hesabımı satıyorum. VAC ban var ama skinlerden 20TL alırsın. Fotolar.
VAC yemişsiniz. 10 TL'ye talibim.Bak şakam yok ben 12 yaşındayım bu yüzden böyle fiyatlara satıyorum. Yani en dibi gördüğü fiyatlar zaten ne kadar da bir geliyor düşün bir.
Hocam VAC ban olduğunda satılamaz CSGO skinleri vs..Onun dışında tüm oyunların şu anki fiyatlarına göre hesapladım ve 83.60 çıkıyor hocam 100 tl sizdece çok fazla değil mi ki bir arkadaş yazmış oyunların en dip fiyatları hesaplanıyor diye.Merhabalar hesabı VAC yediği için satıyorum CS:GO oynamayanlar için bir hesap 100TL.
Kaç TL hesap.
Hocam VAC ban olduğunda satılamaz CS:GO skinleri vs. Onun dışında tüm oyunların şu anki fiyatlarına göre hesapladım ve 83.60 çıkıyor hocam 100 TL sizdece çok fazla değil mi ki bir arkadaş yazmış oyunların en dip fiyatları hesaplanıyor diye.
Hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz alıcı değilim.90TL.
Alıcıysanız80TL'ye olur.
Hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz alıcı değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.